Celebrity News

Dve decenije su zajedno, svi su mislili da će biti zauvek... Milica Milša i Žarko Jokanović šokirali naciju ovom vešću (FOTO)

Autor: | 30/08/2022

Brak Milice Milše i Žarka Jokanovića jedan je od najskladnijih na javnoj sceni

Dve decenije su zajedno, svi su mislili da će biti zauvek... Milica Milša i Žarko Jokanović šokirali naciju ovom vešću (FOTO)

Brak Milice Milše i Žarka Jokanovića ostao je nenarušen više od dve decenije, a supružnici koji mnogima mogu poslužiti kao primer, od prvog dana funkcionišu kao jedno. Susret se desio sasvim slučajno kada su se našli u zajedničkom društvu u Budvi, a Žarko je odmah shvatio da je sreo ženu svog života, pa se seća čak i haljine koju je nosila te večeri. Venčali su se posle samo mesec i po dana zabavljanja, a Milica je i pre prvog poljupca izgovorila sudbonosno "da". 

Žarko i Milica venčali su se krajem avgusta 1999. godine, svadba je održana u jednom restoranu na Košutnjaku, a slavlju je prisustvovalo oko 350 zvanica na kojem je poseban gost bio Miličin sin Antonije, kog je Žarko od prvog dana prihvatio kao svoje dete. Sada povodom 23. godišnjice bajkovitog braka bračni par putem "Instagrama" razmenio je nežne reči: 

Pročitajte: Odmor Milice Milše i Žarka Jokanovića - Ovako izgledaju u kupaćem bez Fotošopa, svi zumiraju fotke

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

 

- Najpametnije što sam izgovorila u životu su dva slova. Ta dva slova su DA koja sam rekla tebi pre tačno 23 godine. Zauvek ti vičem DAAAAAAA! VOLIM TE - napisala je glumica puna ushićenja dok je Žarko uz identičnu fotografiju uzvratio svojoj voljenoj:

Danas je taj dan... 23 godine - jedan tren za večnost. Volim te beskrajno, Emčiću moj najdivniji.

Pročitajte: Vreme je da kažem ISTINU! Žarko Jokanović PRVI PUT iskreno o odnosu sa sinom Milice Milše

Instagram printscreen

 

Da se vole kao prvog dana Milica i Žarko pokazali su svima u više navrata, a o svojoj neizmernoj ljubavi Milica je i ranije govorila preplavljena emocijama:

 

- Žarko me je zaprosio pre nego što smo se prvi put poljubili, a ja sam rekla "da". Očigledno nisam pogrešila. Kroz druženje sam shvatila da je duhovit, šarmantan, inteligentan, elokventan. Imponovalo mi je koliko se trudio da me osvoji i da mi pokaže koliko me voli. Često kažem da sam ga prvo zavolela, pa se zaljubila u njega - kaže glumica koja smatra da recept za dugovečan brak ne postoji:

Pročitajte: Šta će reći Žarko? Fotografija TRESE INTERNET - Milica Milša u strasnom zagrljaju prezgodnog i oženjenog kolege!

Petar Đorđević

 
 

- Ne mogu vam dati savet, naravno. Da bi dvoje ljudi opstali u vezi, moraju biti iskreni, pričati, imati beskrajno poverenje i poštovanje. Trebalo bi da vam bude lepo kad ste s voljenom osobom, da vam nedostaje kad niste, da imate potrebu da bude pored vas, da se čujete kad ste razdvojeni. Da ste pravi drugari i najbolji prijatelji, da se razumete i budete podrška jedno drugome. Mislim da je to najvažnije, jer zaljubljenost bude i prođe, a ako nema svih ovih drugih stvari, onda to nije ono pravo. Brak, kao u bajci Tri praseta, mora da bude kuća od cigle, jer se one od slame i drveta brzo sruše.

Komentari (0)

Loading