Moda

Čizme Ane Bekute samo za hrabre i sa stilom: Da li biste ikada poneli ovu boju? (FOTO)

Autor: | 06/11/2022

Čizme Ane Bekute odmah su privukle veliku pažnju

Čizme Ane Bekute samo za hrabre i sa stilom: Da li biste ikada poneli ovu boju? (FOTO)

S početkom snimanja nove sezone emisije "Zvezde Granda" pojavili su se i razlozi da pevačicu Anu Bekutu više viđamo u javnosti iz koje se rešeno sklonila još otkako je pretrpela težak gubitak odlaskom njenog partnera Milutina Mrkonjića. Sada kad je prošlo neko vreme, pevačica se vratila i nekim veselijim bojama a ovog puta čizme Ane Bekute najpre su izbile u prvi plan kako bi posvedočile toj činjenici.

Ata Images

 

Naime, pevačica se pojavila ispred studija u kojem se snima pomenuti šou u lila kombinaciji koju je pažljivo uskladila sa obućom svetlo zelene boje. Čizme Ane Bekute možda nisu imale naročito visoke štikle ali se zanimljivim dezenom jesu istakle i dobile mnoge pohvale.

Pročitajte: Život je čudo: Ana Bekuta prebolela Mrku i krenula dalje, za ruku drži NJEGA (FOTO)

Ata Images

 

Čizme Ane Bekute samo su jedne u širokom asortimanu obuće koju poznata pevačica neretko ističe da obožava da nosi i ne krije da su joj brendirane cipele posebna slabost. Pevačica je u septembru napunila 63 godine ali stajlinzi poput ovog pomažu joj u onom što je odveć ide od ruke, a to je da uvek izgleda daleko mlađe od onoga što joj piše u krštenici.

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading