Moda

Aleksandra Radović napravila hrabru modnu odluku: Pojavila se na događaju u OVOJ kombinaciji, evo zašto svi pričaju o kaputu (FOTO)

Autor: | 21/11/2022

Stil Aleksandre Radović sve češće je hvaljen

Aleksandra Radović napravila hrabru modnu odluku: Pojavila se na događaju u OVOJ kombinaciji, evo zašto svi pričaju o kaputu (FOTO)

Dok o njenom glasu odavno nema nikakve polemike, stil Aleksandre Radović u poslednje vreme takođe beleži sjajne ocene kritičara gde god se pop pevačica pojavi a nedavno je to bio slučaj na "Armani Beauty" eventu u Beogradu. Za tu priliku Aleksandra je odabrala kaput u crno-belim tonovima koji nije ni skidala jer je bio sastavni deo upečatljive odevne kombinacije koju je odabrala. Tako je ponovo pokazala koliko prati trendove a svi su gledali i u njenu frizuru jer se čini da se pevačica ponovo ofarbala.

Promo

 

Stil Aleksandre Radović u kojem je ovog puta bio apostrofiran ovaj kaput uvek teži sofisticiramom izgledu pevačice, a ona je jednom prilikom otkrila šta joj najbolje leži.

- Nisam neki zaljubljenik u modu, dok sam bila mlađa više sam mislila o tome šta ću i kako kupovati. Sada više volim klasične komade, dobre pantalone, farmerke, košulju, sako, torbu i cipele. Pratim trendove i koristim detalje koji su aktuleni te sezone ili eventualno boje, ali se držim onoga što mi dobro stoji ili spada u domen klasike - izjavila je jednom prilikom pevačica, a stil Aleksandre Radović, kako je rekla, nema posebne izore iako ona ceni određene žene u modnom smislu.

Pročitajte: Džoni Bubnjar sa pivskim stomakom: Pogledajte jedinu fotografiju prvog muža Aleksandre Radović o kom se ne priča

Instagram

 

- Stil Džulije Roberts i svih onih žena koje dostojanstveno stare, znaju šta je prigodna odeća za koje godine, kako dama treba da izgleda i u 40- im, 50-im i u 80- im...Takođe, Sofija Loren je dama od stila - navela je Aleksandra i dodala šta nikada ne bi nosila.

- Sve što ima veze sa balonima, nedefinisanim formama. Volim kada garderoba odražava siluetu, a ne da podseća na džak - istakla je pevačica.

Komentari (0)

Loading