Celebrity News

Aleksandra Radović nadmašila samu sebe! Evo kojim potezom se kvalifikovala za majku godine i šta na to kaže njena naslednica (FOTO)

Ćerka Aleksandre Radović divna je devojčica koja ima pevačicin duh i harizmu

Aleksandra Radović nadmašila samu sebe! Evo kojim potezom se kvalifikovala za majku godine i šta na to kaže njena naslednica (FOTO)

Ni slutila nije ćerka Aleksandre Radović, Nina Zeremski kakvo iznenađenje za kraj školske godine i odličan uspeh će joj majka prirpediti. Naime, pevačica je sa još dve drugarice, među kojima je i voditeljka Irina Vukotić, organizovala izlet u Antibe u Francuskoj, a na putovanje koje će godinama kasnije prepričavati ona je povela i svoju naslednicu, kojoj je društvo pravila Iskra, Iriinina ćerka. 

Pročitajte: Prijatelji su nemi od šoka: Zar ovo da joj uradi? Otac deteta Aleksandre Radović OŽENIO OVU POZNATU PEVAČICU (FOTO)

 

 

Petočlana isključivo ženska družina već nekoliko dana uživa na obali jugoistočne Francuske, a po objavama na društvenim mrežama reklo bi se da se ludo zabavljaju. Do sada devojke su vreme koristile da obiđu stari i novi deo grada, posete izložbe, voze se iznajmljenim kabrioletom i skuterom, ručaju i večeraju pokraj mora, uz šum talasa, a na kraju krajeva i da se dosta fotografišu što će im ostati kao uspomena.

Pročitajte: Mesec dana nakon rođenja devojčice, ljubavi je došao kraj: Njegovo prezime nosi ćerka Aleksandre Radović (FOTO)

 

Jedna slika posebno je privukla pažnju Aleksandrinih fanova. Po mišljenju mnogih, ona opisuje koliko je pevačica divna majka, da joj je sreća mezimice na prvom msetu, ali i koliko iskren odnos njih dve gaje, gotovo kao drugarice.

 

Komentari (0)

Loading