Moda

Dok Aleksandar Mitrović zadaje lekcije na terenu, njegova supruga to čini na polju mode: Pogledajte tašnu koju je ovog puta pokazala (FOTO)

Supruga Aleksandra Mitrovića pokazala je još jedan savršen stajling

Dok Aleksandar Mitrović zadaje lekcije na terenu, njegova supruga to čini na polju mode: Pogledajte tašnu koju je ovog puta pokazala (FOTO)

Dok je čitava nacija pod velikim uzbuđenjem kako se prva utakmica naše reprezentacije na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru sve bliže primiče, jasno je da naročiti pritisak kako na samim fudbalerima tako i na njihovim porodicama. U slučaju Kristine Mitrović, supruga Aleksandra Mitrovića, jednog od naših najjačih aduta u Kataru, u centru je pažnje javnosti ne samo zato što je to slučaj i sa njenim mužem, već zato što se za proteklo vreme jasno izdvojila i kao vrsni modni znalac.

Supruga Aleksandra Mitrovića zato neretko izaziva pažnju svojim odevnim kombinacijama a u nedelji kada je sve u znaku fudbala uspela je da se istakne i novim stajlingom. Naime, Kristina je objavila novu fotografiju na društvenim mrežama i izazvala salvu pohvala, pre svega na račun firmirane tašne, ali i celokupne odevne kombinacije koja je u ružičastim tonovima, što ne prestaje da bude hit ove sezone.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije: Tajno venčanje Aleksandra Mitrovića

Supruga Aleksandra Mitrovića ružicaste elemente u svojoj kombinaciji uparila je sa crnim elegantnim odelom i tako napravila vrlo efektnu i kontrastnu fuziju. Dok je njen muž poznat po tome što na fudbalskom terenu neretko zadaje lekcije protivnicima, može se konstatovati da Kristina na polju mode sve češće radi isto to pa je sve veći broj devojaka koje kopiraju njene stajlinge. Da li će ružičasta biti na radost njenoj porodici ali i čitavoj našoj zemlji saznaćemo već sutra uveče kada su Aleksandar Mitrović i njegove kolege na teškom zadatku protiv Brazila.

Komentari (0)

Loading