Moda

Pantalone Aleksandre Jeftanović hit su u svetu: Odlično se slažu uz patike, a evo kako ih je ona ponela i sve oduševila (FOTO)

Stil Aleksandre Jeftanović ističe se i u skladu je sa trendovima

Pantalone Aleksandre Jeftanović hit su u svetu: Odlično se slažu uz patike, a evo kako ih je ona  ponela i sve oduševila (FOTO)

Uvek je stil Aleksandre Jeftanović privlačio pažnju televizijske publike. Voditeljka, koja je karijeru otpočela u  emisiji City, često je iskakala iz zone komfora, tokom godina je lutala i modno se tražila, ipak sve što je ikada odenula, za privatne  prilike i potrebe javnih događaja, umela je na pravi način da iznese. Retko kada se, upravo iz pomenuth razloga, Aleksandra nalazila na udaru modnih kritičara. U većini slučajeva bili su prema njoj blagonakloni, uglavnom su joj udeljivali savete, ne kritike, a vremenom više za bilo kakvim usmeravanjima i nije bilo potrebe.

Pročitajte: Kakva mama takva ćerka: Mezimica Aleksandre Jeftanović je već kraljica stila (FOTO)

Instagram

 

Aleksandra danas važi za jednu od najlepše odevenih žena na javnoj sceni. Harizma, dostojanstveno držanje, odlična figura sve to doprinosi ukupnom utisku, te voditeljka može da se pohvali time da je u neku ruku uzor damama. Stil Aleksandre Jeftanović poseban je u svakom smislu i teško ga je kopirati, ipak njene obožaveteljke uporne su u tome. U stopu prate šta je to što ona bira da odene i zapitkuju je gde to sve može da se pazari.

Pročitajte: Crna haljina je pun pogodak, ali gde je Aleksandra Jeftanović kupila ove sandale? (foto)

Aleksandrina najnovija odevna kombinacija, osvanula na "Instagramu" potpuno je zaludela pripadnice lepšeg pola. U skladu sa jesenjim danima odenula je kratki sivi kaput, pantalone na ivicu i sa džepovima, do članka, iste boje i crne čizmice sa tankom štiklom. Sve ukupno bio je pravi modni bum, koji se eventualno može videti na ulicama Pariza, Rima ili pak Njujorka. Malo je reći da je Jeftanovićeva ponovo mnogima zadala modnu lekciju.

Komentari (0)

Loading