Lepota

Kako da ovog leta u bikiniju izgledate savršeno? OVO je tajna savršenog izgleda Aleksandre Jeftanović (FOTO)

Trening Aleksandre Jeftanović odnedavno je postao rutina voditeljke

Kako da ovog leta u bikiniju izgledate savršeno? OVO je tajna savršenog izgleda Aleksandre Jeftanović (FOTO)

Nakon što je ponovo počela da se bavi javnim poslom na TV K1 Aleksandra Jeftanović promenila je navike. Mada već izgleda savršeno mama dvoje mališana u svoju svakodnevnu rutinu uvrstila je zdravu ishranu po savetu nutricioniste, dok je uporedo sa tim krenula i da trenira.

Pročitajte: Ova žena zna da se obuče: Odelo Aleksandre Jeftanović je savršeno za letnje vrućine, a asesoar će vas oduševiti (FOTO)

Boško Karanović

 

Naporan trening Aleksandre Jeftanović urodio je plodom te voditeljka, koja je i inače mogla da se pohvali vitkom linijom, sada još ponosnije nosi kupaće kostime.

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović sa mužem otputovala na prvi vikend bez dece: Evo koji romantični gest joj je suprug priredio(FOTO)

Koliko joj je vežbanje pomoglo u tome da danas može da paradira mišićavim telom, koliko je doprinelo njenom zdravlju i energičnosti nedavno je pričala baš u okviru emisije koju vodi "Kec na jedanaest". Kroz smeh je napomenula da treniranje prezire iz dna duše, ali da je uvidevši rezultate prosto pristala da svakodnevno odlazi u teretanu. Takođe je otkila da nije od onih koji se posle mesec, dva naviknu na treniranje, već da bezvoljno vežba, ali da se na kraju samog procesa oseća odlično i nema sumnju da je to dobro za nju.

Pročitajte: Mudre žene znaju: Aleksandra Jeftanović otkrila kako je spasila brak od propasti (foto)

Trening Aleksandre Jeftanović voditeljka, svim damama koje što pre žele da dođu do vitkog i izvajanog tela, preporučuje, a ističe da je ona sama dokaz da je uz malo truda sve moguće pa čak i da se pred leto dobije telo bez masnih naslaga i celulita.

Komentari (0)

Loading