Moda

Torba Vesne Dedić je savršena za doček Nove godine! Mala, jeftina, a toliko sija da će vas svi primetiti! (FOTO)

Torba Vesne Dedić zvezda sinoćnjeg stajlinga

Torba Vesne Dedić je savršena za doček Nove godine! Mala, jeftina, a toliko sija da će vas svi primetiti! (FOTO)

Turistička organizacija Budve sinoć je u jednom prestižnom restoranu u Beogradu predstavila program za doček Nove godine, a koktel je okupio brojne poznate dame koje su prošetale sjajna modna izdanja, pa je događaj protekao u velikom stilu. Među zvanicama bila je i naša vrsna književnica koja je u izvanrednom stajlingu zablistala, a torba Vesne Dedić nije mogla proći nezapaženo.

Okupirala je svu pažnju prisutnih Vesna koja je još jednom pokazala kako žena od stila treba da izgleda na jednoj svečanosti, a brojni komplimenti na račun njenog izgleda nisu izostali. Svedena, graciozna i veoma upečatljiva, njena modna kombinacija pažljivo je i savršeno odabrana za ovu priliku, a po mišljenju mnogih i po poslednjem modnom trendu.

Pročitajte: Dobro veče, LAŽNA PRIJATELJICE - Nakon dve godine svađe Vesna Dedić i Sanja Marinković SE SRELE OČI U OČI, evo šta se desilo (FOTO)

Boško Karanović

 

Ponela je spisateljica, naime, savršeno skrojenu haljinu u plavoj nijansi koja prati liniju tela i upotpunila je tankim crnim kaišem, dodatno naglasivši ženstvenost. Outfit koji je isticao njene atribute, upotpunila je crnim čizmama na viskoku potpeticu dok je je torba Vesne Dedić kao neizostavni aksesoar definitivno bio zvezda stajlinga. Svetlucava pismo tašna govorila je sama za sebe te književnici od nakita sinoć apsolutno ništa nije bilo potrebno da zasija. 

Pročitajte: Osušila se! Vesna Dedić topi kilograme neverovatnom brzinom, a ovo je njen dvonedeljni program mršavljenja

Boško Karanović

 

Svoj nepogrešivi osećaj za modu pokazala je ona po ko zna koji put, te ne čude komentari kako je Vesna jedna od najbolje obučenih žena na našoj javnoj sceni.

Komentari (1)

Loading