Moda

Ćerka Dragane Mirković pokazala kako se oblači ćerka milionera: Ova bunda je san snova i izazvala je haos na Instagramu (FOTO)

Ćerka Dragane Mirković ponovo u centru pažnje

Ćerka Dragane Mirković pokazala kako se oblači ćerka milionera: Ova bunda je san snova i izazvala je haos na Instagramu (FOTO)

Naša muzička diva Dragana Mirković ponosna je mama dvoje dece,  MarkaManuele koji su donedavno živeli veoma povučenim životom, a na društvenim mrežama nisu bili aktivni. Kada su ipak odlučili da otvore naloge na "Instagramu" nisu ni slutili koliko će pažnje javnosti za vrlo kratko vreme privući, a breme popularnosti njihove majke osetili su i na svojoj koži. To je posebno teško palo pevačicinoj mezimici koja je naprasno odlučila da se sa istog povuče, te je ćerka Dragane Mirković i Tonija Bijelića ugasila svoj nalog. Ipak, to je potrajalo svega dva meseca, a sad je "Instagram" profil Manuele Bijelić ponovo aktivan na opšte oduševljenje mnogih.

Iako pažljivo bira sadržaj koji će na društvenim mrežama deliti, ćerka Dragane Mirković za kratko vreme privukla je veliki broj pratilaca koji su mogli da zavire u njenu svakodnevnicu, a mnoštvo komentara dobija mahom od ženske populacije, posebno zainteresovane za njen način šminkanja, odevanja kao i celokupan izgled i stil.

Pročitajte: Zloupotrebljena sam! Ćerka Dragane Mirković prvi put progovorila, potresla sve! Brat je podržao (FOTO)

Instagram

 

Tako i ovog puta, fotografija tip-top skockane Manuele nije mogla proći nezapaženo, a krzneni komad garderobe u kojem je pozirala, u prvi plan je istakao njen istančan ukus za modu. Idealna za ove hladne dane, bunda Manuele Bijelić u nežnoj aprikot nijansi nesumnjivo je privukla poglede mnogih, a vrlo lako se može iskombinovati kako za dnevnu tako i za nešto svečaniju varijantu. 

Upečatljivim krznom, Manuela je izazvala opšte oduševljenje pratilaca, a kako je već počela da zadaje lekcije iz stila, njen profil nesumnjivo mogao bi poslužiti mnogim damama za pronalazak modne inspiracije.

Komentari (0)

Loading