Moda

Smelija otkad nije ministarka: Providna čipkana bluza Zorane Mihajlović zapalila Instagram, pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Izgled Zorane Mihajlović privukao je veliku pažnju

Smelija otkad nije ministarka: Providna čipkana bluza Zorane Mihajlović zapalila Instagram, pogledajte kako joj stoji (FOTO)

Zorana Mihajlović, posle skoro deset godina, nije više na funkciji u Vladi Srbije, a kako se čini rešila je da život menja iz korena čemu svedoče i njene objave na društvenim mrežama gde je veoma aktivna. Sve više u prilici smo da zavirimo u privatnost nakadašnje ministarke rudarstva i energetike te je po mišljenju mnogih odličan izgled Zorane Mihajlović sada sve češće u prvom planu kao i njeni sve atraktivniji modni odabiri. Poznato je da ona veoma brine o svom izgledu, a nedavno je otkrila i da je bila na posebnom režimu ishrane koji joj je uz redovno vežbanje pomogao da liniju dovede do savršenstva, a da je i te kako zadovoljna u svojoj koži u prilog govore njene fotografije na "Instagramu".

Naime, zbog prirode posla koji je donedavno obavljala, Zoranu smo navikli da vidimo uglavnom u svedenijim izdanjima i elegantno-poslovnim kombinacijama, međutim oduvek je važila za damu sa puno stila koja se nije libila da eksperimentše sa izgledom. Jarkim bojama, cvetnim dezenima i upečatljivim detaljima često je političarka umela da se poigra, a kako više nije ministarka, ona je sebi dala slobodu odevanja, te sada bira prilično smelija izdanja što je i pokazala poslednjom svojom objavom.

Pročitajte: Osmelila se da ovo uradi - Zorana Mihajlović bez trunke šminke, da li ćete prepoznati ministarku? (FOTO)

 

 

Pozirala je Zorana u vedrom, prazničnom raspoloženju u izuzetno atraktivnoj crnoj čipkanoj bluzi, a modni odabir kao i izged Zorane Mihajlović mnoge je ostavio bez daha. Komplimenti oduševljenih pratilaca samo su se nizali što je političarki zasigurno izmamilo osmeh i unelo joj novu energiju za neke nove poslovne poduhvate.

 

Komentari (0)

Loading