Moda

Kvalitet na prvom mestu! Ana Rajković: Vizijom do poslovnog uspeha

Supruga golmana Predraga Rajkovića ponosna je na svoj brend "None", obuću namenjenu najmlađima, izrađenu od prirodnih materijala koji deci pruža istinsko zadovoljstvo i neverovatnu udobnost tokom odrastanja

Kvalitet na prvom mestu! Ana Rajković: Vizijom do poslovnog uspeha

Privatna Arhiva

"None Shop" rezultat je ideje jedne mame koja je imala želju da unese inovacije u dečji svet i početkom 2021. brend Ane Rajković je oduševio region. Obuća namenjena mališanima predstavlja spoj premijum prirodnih materijala i luksuza koji deci pruža istinsko zadovoljstvo tokom odrastanja, a sva obuća je pažljivo izrađena kako bi omogućila vrhunski kvalitet i udobnost.

Privatna Arhiva

 

Ovakav pristup je učinio brend obuće "None" jedinstvenim. Za pravilan razvoj stopala kod dece, kao i prevenciju pojave deformiteta, veoma je važno da vodite računa o kvalitetu obuće. Svako dete do navršene treće godine trebalo bi da nosi duboku obuću sa ojačanom petom – radi zaštite još nedovoljno razvijenih mišića i ligamenata skočnog zgloba. Takođe, drugi bitan element je anatomski uložak koji služi kao podrška svodu stopala. Ovakvi jednostavni “dodaci” imaju pozitivan uticaj na pravilan rast i razvoj stopala. "None" obuća napravljena je od najkvalitetnijih materijala i sadrži sve elemente za pravilno prohodavanje mališana. Brend dečje obuće supruge golmana Predraga Rajkovića počeo je svoju poslovnu priču s patofnama, a sada u svom asortimanu ima obuću namenjenu svim godišnjim dobima i svim prilikama – patike, sandale i polusandale, čizmice, svečane cipelice, naravno, nezobilazne patofne, a odnedavno u portfoliju postoje i "Baby none", napravljene specijalno za stopala beba koja se tek formiraju. 

Privatna Arhiva

 

- Na “Baby None” posebno smo ponosni jer su napravljene od kože i bez toksičnih komponenti, i one su najbolji pokazatelj da luksuzni dizajn može biti maksimalno funkcionalan i udoban. Veoma fleksibilne, napravljene da se jednostavno i brzo obuvaju, pogodne su za mališane koji imaju stopala sa izraženim risom, a budući da poseduju kvalitetno čičak zakopčavanje, stoje maksimalno stabilno i uskim stopalima - kaže Ana Rajković.

Komentari (0)

Loading