Moda

Odelo Tamare Vučić izazvalo pometnju na ulicama Njujorka: Ovo je definitivno njena boja, cela zgrada UN gledala u nju (FOTO)

Odelo Tamare Vučić šalje snažnu poruku

Odelo Tamare Vučić izazvalo pometnju na ulicama Njujorka: Ovo je definitivno njena boja, cela zgrada UN gledala u nju (FOTO)

Boris Karanović

Prva dama Srbije, Tamara Vučić, govorila je na konferenciji Generalne skupštine Ujedinjenih Nacija o ulozi nultog otpada kao transformativnog rešenja u postizanju ciljeva održivog razvoja. Supruga predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, istakla je da je pitanje očuvanja životne sredine jedno od ključnih za celokupno čovečanstvo.

Na pomenutoj konferenciji u Njujorku, odelo Tamare Vučić poslalo je snažnu poruku, koja je ispratila njen govor. Naime, za ovu priliku, prva dama Srbije odabrala je strukirano, elegantno odelo, jarke ljubičaste nijanse, koja čini savršen kontrast njenoj dugoj smeđoj kosi i minimalističkom mejkapu.

Pročitajte: Stajling Tamare Vučić sve žene komentarišu - Prva dama prvi put unela veliku promenu, ovakav sako se mnoge ne bi usudile da ponesu! (FOTO)

Odelo Tamare Vučić savršen je odabir za ženu sa stavom, koja odiše intelektom, harizmom i želi da pošalje poruku o svom samopouzdanju. Naime, odelo, za koje se ovom prilikom opredelila prva dama, krojeno je za žene sa stavom, uspešne, poslovne i ambiciozne, žene u muškom svetu.

Ovakav modni odabir savršena je inspiracija za dame koje traše odeću u kojoj će ostaviti utisak uspešne poslovne žene, koja zna šta hoće i koja može sve, baš poput prve dame Srbije.

 

 

Komentari (0)

Loading