Moda

Stajling Tamare Vučić sve žene komentarišu: Prva dama prvi put unela veliku promenu, ovakav sako se mnoge ne bi usudile da ponesu! (FOTO)

Stajling Tamare Vučić i ovog puta je besprekoran

Stajling Tamare Vučić sve žene komentarišu: Prva dama prvi put unela veliku promenu, ovakav sako se mnoge ne bi usudile da ponesu! (FOTO)

Prva dama Srbije često je prisutna na različitim manifestacijama od javnog značaja i bilo da su u pitanju kulturne, zabavne, humanitarne prirode, ili pak one koje za cilj imaju unapređenje zdravstva, što je upravo sada bio slučaj, stajling Tamare Vučić, između ostalog, ono je što uvek privuče veliku pažnju.

Naime, supruga predsednika Srbije prisustvovala je juče Trećoj međunarodnoj konferenciji o spinalnoj atrofiji mišića, na kojoj je motivisala i ohrabrila sve one koji se sureću sa retkim bolestima, a za oko je svima zapao besprekoran stajling Tamare Vučić koji je za ovaj bitan događaj odabrala.

Pročitajte: Presrećna i preponosna - Prva dama Tamara Vučić objavila PREDIVNE VESTI na Instagramu, čestitke pljušte (FOTO)

 

 

Kao što smo od nje i navikli, i ovog puta reč je o svedenoj i veoma elegantnoj modnoj kombinaciji. Tamara se odlučila za crno odelo - pantalone koje prate liniju tela i belu klasičnu majicu preko koje je ponela izuzetno efektni oversized sako koji je na rukavu krasila crna ruža od tila.

Izdanje je upotpunila savršeno stilizovanom frizurom u vidu blagih talasa u kosi, kao i minimalnim make up- om, a suvišnih detalja ni ovog puta nije bilo, te smo na njoj mogli videti diskretnu ogrlicu i minđuše koje su dali dozu sofisticiranosti.

Pročitajte: Velika promena: Tamara Vučić prvi put prošetala mini suknju, svi su se okrenuli! Nestvarno joj dobro stoji, a tek da vidite kaput (FOTO)

Instagram

 

Prva dama kojan se pored modnih odabira uvek istakne i upečatljivim govorom i na pomenutoj konferenciji rekla je nekoliko rečenica, a potom sve objavila na svom "Instagram profilu":

- Zašto je važno govoriti o tome? Pre svega, jer time motivišemo i ohrabrujemo sve one koji se susreću sa retkom bolešću, njihove porodice i prijatelje, da podstiču napredak medicinske nauke i šire mrežu simpatija i razumevanja. Zato su ovakvi skupovi važni, jer su prozor komunikacije, informisanja, stvaranja bližih veza među učesnicima, razmene iskustava i novih znanja. Zato sam ovde, i kad god se ukaže prilika, biću deo događaja koji se bave ovom ili sličnom temom - rekla je Prva dama i oduševila sve prisutne. 

Komentari (0)

Loading