Moda

Kombinezon Tamare Dragičević savršen za leto: Naboran tačno gde treba da sakrije višak, evo gde ga možete kupiti za 4000 dinara (FOTO)

Kombinezon Tamare Dragičević oduzima dah

Kombinezon Tamare Dragičević savršen za leto: Naboran tačno gde treba da sakrije višak, evo gde ga možete kupiti za 4000 dinara (FOTO)

Instagram

Kombinezon Tamare Dragičević oduzima dah

Osim što je negovana žena neverovatne prirodne lepote, Tamara Dragičević iznova i iznova oduševljava svojim stajlingom, koji je dovoljno neuobičajen da uvek privuče pažnju, ali ne i previše komplikovan tako da niko ne može da ga iskopira.

 

Instagram

 

Ono što u poslednje vreme često vidimo na Instagram profilu ove glumice jesu kombinezoni. Tamara je u više navrata pokazala da joj je kombinezon odevni predmet broj jedan za ovo leto.

 

Pročitajte: San svake žene: Tamara Dragičević nosi preudobnu pamučnu trenerku u kojoj izgleda šik, evo kako da pronađete istu takvu (FOTO)

I to ne bez razloga - dolaze u različitim materijalima, mogu se kombinovati sa štiklom ili sa patikama, i zaista su za svaku priliku. Od ležerne kafice sa drugaricama u gradu, do glamurozne večere sa dragim - kombinezon je jednostavan a efektan autfit sa kojim zaista ne možete da pogrešite.

 

Boško Karanović

 

A ako neko ne ume da pogreši to je draga Tamara, koja je pokazala još jedan neobičan kombinezon na jedno rame u boji lavande. Zanimljiv čvor na dekolteu daje ovom autfitu poseban vau efekat.

 

Pročitajte: Mama i ćerka uparile stajling - Tamara Dragičević oduševila fotkama sa letovanja, Staša je prava modna ikona FOTO
 

Nakit koji je Tamara za ovu priliku ponela sigurno nikome ne bi palo na pamet da iskombinuje, a ona to uklopi sa takvom lakoćom kao da ih je kupila u istom setu.

Žao nam je što ne možemo da vidimo cipele, ali nema sumnje da je glumica izabrala najsavršeniji par obuće za ovaj mladalački, jedinstven i neobičan autfit.

 

Instagram

 

Boja lavande je izgleda Tamarina "it" boja ove sezone, jer je sve češće viđamo u toj nijansi. Posebno je oduševila kada se spremila za svadbu Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša, ali tada su pohvalili su i stajling njenog supruga Petra Benčine.

Pročitajte: Glumica u novom izdanju koje oduzima dah - Evo zašto je zovu jednom od najstilizovanijih poznatih dama


Najveću pažnju dobili su, naravno, njihovi mališani Staša i Lazar, koji su izgledali kao male holivudske zvezde za ovaj događaj, što nije ni čudno, jer ih je obukla mama, ikona stila.

 

Instagram

 

 

Kombinezon slične boje i kroja možete pronaći u Zari za nešto više od 4000 dinara.

 

Promo Zara

 

 

 

Komentari (0)

Loading