Moda

Ćerka Nikoline Kovač i Saše Kapora izgleda kao mala Barbika: Ponosna mama objavila prvu fotografiju, pogledajte koliko liče

Ćerka Nikoline Kovač - majčina slika i prilika

Ćerka Nikoline Kovač i Saše Kapora izgleda kao mala Barbika: Ponosna mama objavila prvu fotografiju, pogledajte koliko liče

Ćerka Nikoline Kovač i Saše Kapora, preslatka, četvorogodišnja Nikoleta, majčina je slika i prilika. Lepa, plava, briljantna devojčica, osim što neverovatno liči na svoju majku, već sada pokazuje želju da je u svemu oponaša.

Malena Nikoleta mamina je najbolja drugarica, a kako bi svoju ćerku usrećila, Nikolina se trudi da što češće imaju svoje vreme i zajedničke rituale, koji će njihov odnos podići na viši nivo.

 

 

Ovoga puta, Nikolina je objavila fotografije iz salona, u kome je sa svojom ćerkom dan provela u ulepšavanju, a njih dve bile su modno usklađene u pink haljinama koje oduzimaju dah.

Pročitajte: Prelepe uskršnje fotke! Nikolina Kovač i Saša Kapor prvi put pokazuju decu Nikoletu i Nikolaja - Devojčica je mamina kopija

 

Bajkovite haljine, koje su nosile majka i ćerka odličan su modni odabir za svečane prilike, kada želite da sa svojom naslednicom imate usklađeni outfit.

 

 

Malena Nikoleta, plavušica u ružičastoj haljini, osvojila je srca brojnih pratilaca svoje mame i na svoj račun dobila je niz komplimenata.

 

 

Komentari (0)

Loading