Moda

Cipele Sanje Marinković su san svake žene i morate ih imati: Evo gde ih možete kupiti za 3900 dinara (FOTO)

Cipele Sanje Marinković su jednostavne a efektne

Cipele Sanje Marinković su san svake žene i morate ih imati: Evo gde ih možete kupiti za 3900 dinara (FOTO)

Cipele Sanje Marinković su jednostavne a efektne

Sanja Marinković, jedno od najpopularnijih lica u našem televizijskom etru, ne samo da se može pohvaliti savršenom figurom već je uvek besprekorno stilizovana. Iako joj je garderober pun brendirane odeće, autorka i voditeljka „Magazina In“ otkrila je da nisu sve stvari koje nosi nepristupačne svim ženama.

 

Instagram

 

Ali čak i kada ponese markiranu garderobu ili asesoare, oni su dovoljno svedeni da uvek postoji mogućnost da nađete slične komade za daleko manje novca. Ovog puta pažnju su privukle njene efektne cipele, za koje se jako lako nađe ekonomična verzija u jeftinijim prodavnicama.

Pročitajte: Zavirili smo u cipelarnik Jelene Karleuše i otkrili njen najskuplji par! Da li biste se usudili da ih ponesete? (foto)



TV lice je na svom putovanju ponela laganu bež haljinu dubljeg dekoltea, a svoj letnji autfit upotpunila je malom crnom torbom i izvrsnim „meri džejn“ cipelama marke Chanel.

 

Instagram

 

Kažu da se za lepotu čovek mora namučiti i da će svako istrpeti da mu je malo neprijatno u autfitu ukoliko izgleda besprekorno, ali Sanja je pokazala da to apsolutno nije tačno. Niska debela peta idealna je za šetnjicu, a izgledate elegantnije nego da ste obuli patike ili baletanke.

Pročitajte: Cipele Dragane Katić namenjene damama koje znaju šta žele: Da li biste ih vi nosili (FOTO)



Par ovakvih Chanel cipela košta preko 1.000 evra, ali ne brinite, mi smo našli „duplikat“ u Zari, koji se može kupiti po ceni od 3.900 dinara.

 

Zara

 

 

Komentari (1)

Loading
Smešni ste

00:23 14.08.2023

Jaooooo mučenica koliko se "izdužila" na fotkama! Porasla do 180cm!!! Paćenica napaćena!