Moda

Haljina Ilde Šaulić koju je nosila na svadbi ministarke Đedović je kao iz filma, evo gde je možete naći za 3900 dinara (FOTO)

Autor: | 08/08/2023

Stil Ilde Šaulić nepogrešiv je

Haljina Ilde Šaulić koju je nosila na svadbi ministarke Đedović je kao iz filma, evo gde je možete naći za 3900 dinara (FOTO)

Ćerka kralja narodne muzike Šabana Šaulića, od početka karijere izdvaja se svojim modnim ukusom. Iako važi za pravu damu, svedenog i mirnog izgleda, stil Ilde Šaulić nimalo nije dosadan već je uvek aktuelan i u korak s najnovijim trendovima, a svaka njena odevna kombinacija sinonim je za otmenost.

 

Miloš Nadaždin

 

 

Ilda rado eksperimentiše sa dezenima i krojevima, kombinuje boje i materijale, pa je često na listama najbolje odevenih žena sa javne scene, a da ne greši kada je moda u pitanju pokazala je i ovog puta.

Pročitajte: Goca natapirana, Ilda tamnokosa - Porodična fotografija Šaulića iz 1991. godine će vas nasmejati do suza

Veoma elegantna, pevačica nije mogla proći nezapaženo na juče održanom venčanju Damira Handanovića i ministarke Dubravke Đedović, a raskošnom haljinom idealnom za crveni tepih, ona je privukla izuzetnu pažnju i očarala mnoge dame koje se rado vode njenim modnim odabirima. 

Za stil Ilde Šaulić na kojem joj i holivudske zvezde mogu pozavideti, ona pobraja samo komplimente, a kada se na ovom veselju pojavila u dugačkoj haljini na jedno rame, svi pogledi bili su usmereni ka njoj.

 

Instagram

 

 

Toaleta koju je Ilda odabrala bila je strukirana te je savršeno istakla njen struk, a potom se širila u blagom A kroju. Široke crno-bele pruge doprinele su atraktivnosti, dok je jedno otkriveno rame poseban glamur dalo čitavom looku.

 

Instagram

 

 

Celu priču Ilda je zaokružila visokom punđom i decentnim nakitom i malo je reći da je u ovom izdanju izgledala svetski, a mnogi će se složiti da je njen blistavi osmeh ipak ono što uvek ostavlja najjači utisak.

Haljinu sličnu ovoj možete naći u Zari za 3900 dinara.

Zara promo

 

 

 

 

Komentari (3)

Loading
Maki

10:51 09.08.2023

Haljina sto je slicna sa Zarinom, jedino sto su crno-bele pruge 😂