Moda

Stajling Ane Ivanović na meti komentara! Odelo joj savršeno stoji, ali svi joj gledaju u noge i obuću (FOTO)

Odelo Ane Ivanović stoji joj kao saliveno

Stajling Ane Ivanović na meti komentara! Odelo joj savršeno stoji, ali svi joj gledaju u noge i obuću (FOTO)

I nakon trećeg porođaja izgled Ane Ivanović oduševljava. Što zbog genetike, što zbog zdravog načina ishrane koji propagira i treniga od kojih ne odustaje, nekadašnja teniserka šta god da obuče stoji joj kao saliveno.

Njen istančan smisao za modu godinama je u fokusu javnosti, modne kombinacije koje za svaku priliku pažljivo bira inspiracija su damama širom sveta i svi se slažu da ona gotovo nikad ne greši kada je garderoba u pitanju.

Instagram

 

 

Ana neguje jednostavan i svedeni modni stil, ali njeni izbori nimalo nisu dosadni, naprotiv veoma su efektni i upečatljivi te istima ona uvek privuče pažnju, a upravo u takvom sada se pojavila i na jednom događaju sa kog je utiske podelila na društvenim mrežama.

Pročitajte: Da li biste ovako izašli na ulicu? Trudna Ana Ivanović na meti negativnih kritika, jedan detalj svi komentarišu FOTO

Pored nestvarne lepote i prepoznatljivog osmeha, u fokus je naravno dospeo i odabrani outfit, tačnije savršeno skrojeno odelo Ane Ivanović koje je istaklo njenu vitku liniju.

Pantalone "cigaret" kroja koje su veoma aktuelne ove sezone, savršeno su ispratile liniju tela, a ona ih je uklopila uz klasičnu belu majicu i sako koji su krasili interesantni dugmići.

Instagram

 

 

Da odelo Ane Ivanović posebno dobije na atraktivnosti doprinela je limun žuta nijansa koja unosi pravo letnje raspoloženje, a posebno je u ovom slučaju oduševio njen izbor obuće, sasvim u skladu sa aktuelnim trendovima.

Instagram

 

 

Crne otvorene sandale na potpeticu bile su ovog puta pun pogodak, ali prednost njenog stajlinga je što može da se kombinuje i uz ravnu obuću i veoma je pogodan kako za posebne prilike, tako i za nešto opuštenije varijante.

Komentari (0)

Loading