Celebrity News

Da li biste ovako izašli na ulicu? Trudna Ana Ivanović na meti negativnih kritika, jedan detalj svi komentarišu FOTO

Sandale Ane Ivanović pokrenule su lavinu komentara

Da li biste ovako izašli na ulicu? Trudna Ana Ivanović na meti negativnih kritika, jedan detalj svi komentarišu FOTO

Ata Images

Ana Ivanović u svakoj prilici otkriva da je rođena sa stilom. Čak i u trenucima dokolice, kada se opušta u toplini i komforu svog doma, sasvim ležerno obučena. Međutim, najnovije izanje nekadašnje teniserke pokrenulo je lavinu komentara, a tome su u najvećoj meri doprilele sandale Ane Ivanović koje su svima zapale za oko.

Naime, poslednjih dana čini se da je jedan model sandala potpuno podelio svet. Na njih niko nije ostao ravodušan, a komentari su takvi da ih žene prosto obožavaju ili ne mogu da zamisle sebe u njima. Upravo je takav model letnje obuće nekadašnja teniserka prošetala kroz svoj dom, a reč je o ravnim sandalama sa dva široka kaiša, koje važe za najudobiju, ali i najružniju obuću. Ljudi su potpuno podeljenog mišljenja kada je ovaj, slobodno se može reći, modni hit u pitanju.

Pročitajte: Torba Ane Ivanović je toliko posebna da je ima u svim bojama - Evo kako je kombinuje i zašto je toliko voli (FOTO)

Sandale Ane Ivanović pokrenule su ozbiljnu diskusiju na društvenim mrežama. Dok se jedni ne bi odvajali od ovog modela obuće, drugi su mišljenja da ove sandale ne bi obuli čak ni u snu.Čini se da Ana sebe ubraja u ovu prvu kategoriju, jer ovo nije prvi put da je uslikana u ovakvom modelu papuča i sandala. Očigledno joj prija udobnost koju one pružaju, a u drugom stanju joj je to i najpotrebnije.

Komentari (0)

Loading