Moda

Stajling Lole Ivanović osvojio Instagram: Ćerka Ivana Ivanovića sama sklopila autfit, a ovaj modni detalj posebno voli (FOTO)

Stajling Lole Ivanović očarava

Stajling Lole Ivanović osvojio Instagram: Ćerka Ivana Ivanovića sama sklopila autfit, a ovaj modni detalj posebno voli (FOTO)

Miloš Nadaždin

Mlađa ćerka Ivana Ivanovića, Lola, ima samo dve i po godine, a već je modna ikona i zvezda tatinog "Instagrama". Poslednja fotografija medene devojčice beleži nekoliko hiljada lajkova, a posebnu pažnju privukao je stajling Lole Ivanović.

Mala Lola već sada zna šta želi i uz maminu pomoć sama bira šta želi da nosi. Iako joj haljinice preslatko stoje,mlađa ćerka Ivana Ivanovića više voli nešto ležernije komade, te često nosi farmerice i preslatke majce sa raznobojnim aplikacijama.

 

Instagram

 

Ovoga puta stajling Lole Ivanović bio je jednostavan beli outfit sa malim color pop momentom. Naime, njena majica imala je aplikaciju u pink i narandžastoj boji, a Lola je ponela i šešir koji je ceo stajling učinio još šarmantnijim.

Pročitajte: Haljinica Lole Ivanović nešto je najslađe što ćete videli -Ceo Rovinj se okrenuo za mlađom ćerkicom Ivana Ivanovića (FOTO)

Ono što je ipak posebno kupilo Ivanove pratioce, koji su na Lolin račun napisali niz komplimentara, je široki osmeh preslatke devojčice, koja po njihovom mišljenju neopisivo liči na svog tatu.

 

Instagram

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading