Celebrity News

Prizor iz porodičnog stana rasplakao sve žene: Konačno otkriveno kako se Ivan Ivanović ponaša prema svojoj supruzi Anji (FOTO)

Supruga Ivana Ivanovića poput svake druge žene voli romantiku

Prizor iz porodičnog stana rasplakao sve žene: Konačno otkriveno kako se Ivan Ivanović ponaša prema svojoj supruzi Anji (FOTO)

Instagram

Pre dve i po godine supruga Ivana Ivanovića podarila je voditelju i autoru emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” prelepu ćerkicu.

Instagram

 

 

Po rođenju devojčica, koja nosi ime Lola, podelila je na dva jednaka dela srce novinara koje je do tada priladalo isključivo njegovoj starijoj ćerki Staši.

Pročitajte: Supruga Ivana Ivanovića izašla u javnost i svi su gledali u njene noge: Ove sandale ne može svako da nosi, da li stoje lepoj Anji? (FOTO)

Izjavio je svojevremeno Ivan da nije nimalo tužan što mu ni prva ni druga supruga nisu podarile sina naslednika, jer je na svojoj koži osetio da se ljubav ćerke ni sa jednom drugom ne može meriti.

 

Instagram

 

 

Obožava da provodi vreme sa svojim mezimicama i hteo ne hteo sve više ulazi u tematiku šta žene vole i žele, kao i koje su njihove potrebe i htenja. 

Upućen je u svaki detalj pa i to da svaka žena, iako povremeno govori suprotno, voli romantiku. 

Pročitajte: Prelepa fotografija sa VENČANJA: Ivan Ivanović pored supruge Anje, ONA BLISTA kao nikada! Samo pogledajte tu haljinu, kakva lepota (FOTO)

S tim u vezi on je odlučio da svoju emotivnu partnerku Anju iznenadi romantičnim doručkom.

Na trpezi kada se probudila supruga Ivana Ivanovića mogla je naći predivno ukrašen tanjir sa isključivo zdravim primorskim sastojcima.

 

Instagram

 

 

Malo sira, čeri paradajz, a u sredini dva rovito kuvana jaja, koja su se prelila preko sira kada ih je voditelj presekao na pola.

Taj detalj on je nazvao fajnl tač.

 

Komentari (0)

Loading