Moda

Novo modno izdanje: Tamara Vučić prekršila pravilo kog se pridržavaju sve prve dame sveta, za ovo je potrebna smelost (FOTO)

Sportsko izdanje Tamare Vučić oduševljava

Novo modno izdanje: Tamara Vučić prekršila pravilo kog se pridržavaju sve prve dame sveta, za ovo je potrebna smelost (FOTO)

Linkedin

Od kada je prva dama Srbije, Tamara Vučić, otvorila svoj profil na društvenoj mreži "Instagram", domaća javnost dobila je priliku da je bolje upozna. Ovoga puta objavila je fotografije iz šetnje šumom, a sportsko izdanje Tamare Vučić sve je oduševilo.

Prva dama Srbije objavila je fotografije iz prirode, a svojim izdanjem sve je očarala. Naime, iako smo navikli da je viđamo u potpeticama, Tamara je sada pokazala kako izgleda kada se opredeli za ležernu varijantu.

Instagram

 

Sportsko izdanje Tamare Vučić svedeno, jednostavno, i inspirativno oduševilo je dame. Odevena u beli šorts i romantičnu belu majicu Tamara je blistala.

Pročitajte: Ovo je pravo lice prve dame - Tamara Vučić prvi put uslikana bez šminke, da li vam je i dalje lepa? (FOTO)

Bele klasične patike savršen su odabir obuće za ovakav stajling, a celu priču zaokružila je omiljenim modnim detaljem ovog leta - kačketom.

Instagram

 

Kao i uvek sa minimumom šminke, jednostavnom frizurom i širokim osmehom, zračila je na fotografijama, te pobrala niz komplimenata na račun svog izgleda.

Komentari (3)

Loading
Snezana

18:17 26.08.2023

Drago mi je sto je gos.Vucic ovako nasmejana to znaci da je moj Predsednik dobar u svemu i porodicnom zivotu

Pero Kojot

23:20 26.08.2023

Zabole me uvo,sta je obukla Tamara Vucic.Ima li sta pametnije za pisanje?

Gasa

18:38 27.08.2023

Bravo za damu i za tekst! Ovakve zene, prirodne i obrazovane treba da promovisemo i isticemo! Bravo za sve sto radi gdja Tamara!