Lepota

Nova frizura Tamare Vučić: Prva dama konačno izašla iz zone komfora, ovakvu je do sada nismo videli (FOTO)

Frizura Tamare Vučić uvek je savršena

Nova frizura Tamare Vučić: Prva dama konačno izašla iz zone komfora, ovakvu je do sada nismo videli (FOTO)

Miloš Nadaždin

Tako spontano i bez preterane želje da se nametne, prva dama Srbije svakim svojim pojavljivanjem, besprekornim stilom i damskim držanjem oduševi naciju, a posebno su njenim izdanjima oduševljene pripadnice nežnijeg pola kojima je ona nepresušna inspiracija u mnogo čemu. Ovog puta frizura Tamare Vučić dospela je u prvi plan i izazvala nebrojeno komentara.

 

Miloš Nadaždin

 

 

Na društvenoj mreži "Instagram" supruga predsednika je sve aktivnija, te nas često obraduje predivnim prizorima iz zemlje i sveta gde nas reprezentuje na najlepši mogući način, a u fokusu su uvek i njeni modni izbori koje bez greške uklapa i kombinuje.

 

Pročitajte: Lagana letnja haljina Tamare Vučić idealna za šetnju gradom - Evo gde je možete kupiti za 3900 dinara (FOTO)

Ovog puta, ona je objavila fotke na kojima uživa u čarima naše zemlje, uslikala se u polju predivne lavande i sve to podelila sa armijom pratiocima.

 

Instagram

 

 

- Cvetajte tamo gde ste zasađeni - uz ovaj komentar ona je prikupila mnoštvo lepih reakcija, ali nema ko nije primetio da je lagani letnji stajling savršeno uskladila interesantnim detaljem u kosi.

 

Instagram

 

 

Dugu bujnu kosu koja je u neku ruku zaštitni znak ove lepe dame, a koju ona neretko uvije u talase ili ulepša pletenicama, sada je pustila da pada potpuno prirodno, kakvo je zapravo i okruženje u kojem se Tamara našla, a ukrasila ju je interesantnim modnim dodatkom

 

Instagram

 

 

Raznobojna traka doprinela je da frizura Tamare Vučić i celokupan njen look i ovog puta privuče pažnju, pa su i komentari da izgleda poput devojčice u ovom slučaju bili neizostavni.

 

 

Komentari (2)

Loading
Rubi

18:15 22.11.2023

Bijela haljina sa crnom mašnom je prekrasna,lijepo joj stoji ,u njoj izgleda elegantno i profinjeno,slike su baš romantične i lijepe.

Rubi

18:33 22.11.2023

Slatka i romantična,ovaj ju stil odjevanja,malo finiji od uobičajenih jednostavnih ,poslovnih autfita baš podiže .Izgleda profinjeno,elegantno i super obučeno.Češće se treba tako oblačiti.