Moda

Da li je primereno: Svi pričaju o haljini Snežane Dakić - Revolucionarni modni odabir ili kombinacija rezervisana za spavaću sobu?

Haljina Snežane Dakić savršena za letnje dane

Da li je primereno: Svi pričaju o haljini Snežane Dakić - Revolucionarni modni odabir ili kombinacija rezervisana za spavaću sobu?

ATA Images

Snežana Dakić oduvek je važila za ženu od stila. Njene odevne kombinacije oduvek su inspiracija mnogim damama, a kada god se u javnosti pojavi, svojim izborom oduzima dah. Haljina Snežane Dakić, koju je ponela na modnoj reviji kuće „Pierre Cardin” i promociji srpskog izdanja magazina „Marie Claire” u francuskoj ambasadi., oduševila je mnoge dame, različite starosne dobi.

Ata Images

 

Čuvena slip haljina već tri sezone unazad pravi je modni hit, a haljina Snežane Dakić baš je taj model. Pogodna za sezonu venčanja pred nama, a sama po sebi toliko atraktivna da joj dodatno stilizovanje nije potrebno, ova haljina komad je koji svaka žena treba da poseduje.

Pročitajte: Snežana Dakić OŠIŠANA DO GLAVE - Da li možete da verujete da je ovo uradila sa kosom, kakva hrabrost! (FOTO)

Svilena haljina u stilu negližea, nežnih tonova, savršen je modni odabir za poslednje dane leta, a popularni model cipela na platformu, sa kojom ju je voditeljka iskombinovala, replika su prošlogodišnjeg modela Valentino cipela, koje su još uvek veoma nošen model.

Ata Images

 

 

Jedino što je narušilo ovu nežnu modnu priču, je torba u tamnoj boji kože, koja je na neki način razbila kombinaciju.

Komentari (0)

Loading