Celebrity News

Snežana Dakić OŠIŠANA DO GLAVE: Da li možete da verujete da je ovo uradila sa kosom, kakva hrabrost! (FOTO)

Frizura Snežane Dakić prava je senzacija

Snežana Dakić OŠIŠANA DO GLAVE: Da li možete da verujete da je ovo uradila sa kosom, kakva hrabrost! (FOTO)

Voditeljka Snežana Dakić smatra se začetnicom modernog novinarstva u Srbiji, te kao neko ko je među prvima počeo da radi emisije sa akcentom na modne događaje, ne čudi činjenica što se ona trudi da uvek izgleda sjajno, a modni stil koji je izgradila mnogim ženama često posluži kao inspiracija. Svoju karijeru započela je davne 1992. godine na televiziji „Politika“, a vrtoglavu popularnost doživela je emisijom "U trendu" čiji je bila autor i voditelj. Imajući u vidu teme koje drži u "malom prstu", od nje smo navikli da veoma vodi računa o svom izgledu, garderobu pažljivo bira za svako javno kao i privatno pojavljivanje, međutim, kada je frizura Snežane Dakić u pitanju, nije mnogo eksperimentisala, a duga, tamna kosa postala je njen zaštitni znak.

Fotografija nastala 1997. godine u periodu kada je voditeljka bila na vrhuncu karijere, pokazuje određene promene njenog imidža. Naime, naslovnica "Politikine" TV Revije svedoči da frizura Snežane Dakić nije uvek bila ista, a mnoge je čak i iznenadila budući da se retko ko nje seća u ovakvom izdanju.

Pročitajte: Snežana Dakić se ofarbala u plavo, sada više ne liči na sebe - Čini li se vama da je ovo dobar izbor? (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Ipak, svi se slažu da kratka kosa vodiiteljki sjajno pristaje, a kao i tada, Snežana još uvek mami uzdahe svojim izgledom i stavom, te se čini da joj godine ništa ne mogu.

Komentari (0)

Loading