Moda

Transformacija ostavlja bez daha: Suzana Jovanović u šestoj deceniji izgleda kao Barbi, promenom imidža sve iznenadila (FOTO)

Stajling Suzane Jovanović oduševio

Transformacija ostavlja bez daha: Suzana Jovanović u šestoj deceniji izgleda kao Barbi, promenom imidža sve iznenadila (FOTO)

Instagram

Suzana Jovanović ušla je u šestu deceniju, a mnogi će se složiti da pevačica izgleda bolje nego ikada. Široki osmeh na njenom licu svedoči da se u svojoj koži odlično oseća, a stajling Suzane Jovanović besprekorno je osmišljen prilikom svakog pojavljivanja u javnosti.

Tako se na jednom snimanju u "Grandu" Suzana Jovanović pojavila kao srpska Barbi i ostavila prisutne bez daha. Stajling Suzane Jovanović odisao je Barbi energijom, počev od šminke i frizure, pa sve do outfita koji je kombinacija roze i pink boje.

Ata Images

 

Visoki plavi rep i šminka u rozim tonovima učinila je da Suzana u šestoj deceniji izgleda poput devojčice, dok je odevna kombinacija oduševila modne znalce.

Pročitajte: To što joj je bivši muž uradio ostavilo je posledice! Suzana Jovanović o svojoj bolesti godinama je ćutala

Pink košulja i bele zvoncare savršeno su uklopljene, a i modni detalji ispratili su celu priču. Suzana je odabrala bele sandale i roze "Luj Viton" torbicu, a nakon ovog pojavljivanja dobila je komplimente da izgleda bolje nego ikad.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading