Moda

Popularni modni detalj i savršeno osmišljena odevna kombinacija: Staša Benčina je najstilizovanija devojčica koju ste videli! (FOTO)

Staša Benčina - najstilizovanija devojčica

Popularni modni detalj i savršeno osmišljena odevna kombinacija: Staša Benčina je najstilizovanija devojčica koju ste videli! (FOTO)

Ćerka Tamare Dragičević i Petra Benčine, Staša, uskoro će napuniti sedam godina. Preslatka školarka obožava balet, veoma je bistra, duhovita i neverovatno slatka. Ipak, baš kao i njena mama zainteresovana je i za modu.

Stajling Staše Benčine, koji je nosila na poslednjem storiju koji je njena mama objavila, oduševio je mnoge devojčice, ali i mame, koje su poželele da svojim devojčicama već sutra kupe slične odevne komade.

Pročitajte: Mala Staša Benčina glavna zvezda Instagrama - Pogledajte haljinicu Tamarine i Petrove ćerke, izgleda kao prava balerina

Na sebi je devojčica imala cvetle helanke i kratak top, a na glavi modni detalj koji je celoj kombinaciji dao poseban vajb. Naime, na glavi je devojčica, koja je uživala u vožnji bicikla po kraju, nosila je "ribarski šeširić" koji je ove sezone bio apsolutni hit.

Instagram

Celu kombinaciju upotpunila je belim patikama, a komentari koji su se nizali oduševili su mamu. Osim što je dobila komplimente da je preslatka i da liči na tatu, Staša Benčina ponela je titulu najstilizovanije devojčice.

Komentari (0)

Loading