Moda

Nisu za svakoga! Aleksandra Jeftanović izazvala modnu polemiku: Da li je to najpopularniji model obuće ove jeseni? (FOTO)

Najpopularniji model obuće za jesen 2023. nosi i Aleksandra Jeftanović

Nisu za svakoga! Aleksandra Jeftanović izazvala modnu polemiku: Da li je to najpopularniji model obuće ove jeseni? (FOTO)

Ako je verovati onome što pišu modni magazini, najpopularniji model obuće za jesen 2023. nesumnjivo su baletanke, koje su se vratile na velika vrata, zahvaljujući modnoj kući „MiuMiu”. 

Ovog puta reč je o baletankama inspirisanim baletskim papučicama za igru, pa su najprodavaniji modeli od satena ili sa satenskom trakom oko gležnjeva.

Instagram

 

Iako su baletanke najpopularniji model obuće za jesen 2023. godine, one nisu baš za svakoga, pa postoji mnogo onih koji priželjkuju da ovaj trend ne potraje duže od jedne sezone.

Pročitajte: Čizme Aleksandre Jeftanović na meti negativnih kritika - Šta si to obula? Da li biste se vi usudili? (FOTO)

Ipak, ovaj trend osvojio je jednu od najstilizovanijih žena na našim prostorima, Aleksandru Jeftanović, koja je na svom Instagramu pokazala kako je stilizovala svoje crne baletanke.

Instagram

 

Uz satensku slip suknju, koja godinama ne izlazi iz mode i džemper na jedno rame, Aleksandra je baletanke stilizovala na romantičan, jesenji način, te je za ovaj autfit dobila brojne komplimente.

Komentari (0)

Loading