Moda

Čizme Aleksandre Jeftanović na meti negativnih kritika: Šta si to obula? Da li biste se vi usudili? (FOTO)

Čizme Aleksandre Jeftanović ne prestaju da se komentarišu

Čizme Aleksandre Jeftanović na meti negativnih kritika: Šta si to obula? Da li biste se vi usudili? (FOTO)

Čizme Aleksandre Jeftanović postale su glavna tema modnih kritičara. Naime, do sada stilski nepogrešiva voditeljka ponela je kontroverzne "kopito" čizme, koje su obeležile sezonu za nama. Čizme koje imaju neobično sečenje na vrhu, te podsećaju na konjsko kopito prošle godine mogle su se videti u svim prestonicama mode, a svaka dama od stila imala je po jedan par u svom garderoberu.

Ovaj kontroverzni par obuće, koji je modni svet podelio na oduševljene i one koji nikada ne bi poneli ovaj trend, košta oko 1000 evra, a mNogi modni znalcI tvrde da je reč o trendu, koji ove godine više nije u modi.

Pročitajte: Kako da ovog leta u bikiniju izgledate savršeno? OVO je tajna savršenog izgleda Aleksandre Jeftanović (FOTO)

 

 

Pa ipak, čizme Aleksandre Jeftanović savršeno su se uklopile u njen prolećni outfit, koji je podelila na "Instagramu", kako bi inspirisala druge da u svoje odevne kombinacije puste malo boje. Naime, iako je voditeljka planirala da zvezda ovog nežnog prolećnog look-a bude pink sako, čizme koje je za ovu priliku odabrala "ukrale su slavu" kompletnoj kombinaciji.

I dok su neki oduševljeno komentarisali Aleksandrin nepogrešivi stil, bilo je i onih koji su se zapitali: Šta si to obula? A kom timu vi pripadate?

Komentari (0)

Loading