Moda

Ko je tu koga iskopirao? Ceca i Kaća Grujić isto obučene - Mreže se usijale: Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Modni okršaj Katarine Grujić i Cece Ražnatović...

Ko je tu koga iskopirao? Ceca i Kaća Grujić isto obučene - Mreže se usijale: Kojoj bolje stoji? (FOTO)

S početkom hladnih dana, tamnije boje uvlače se polako u naše modne odabire, a all black kombinacije već godinama su karta na koju igramo, kada želimo da znamo da provereno nismo pogrešili. Upravo takve autfite odabrale su dve pevačice, te je na mrežama glavna tema postao modni okršaj Katarine Grujić i Cece Ražnatović.

Pročitajte: Dve Ane, jedan kombinezon! Ana Stanić i Ana Kokić ponele isti stajling, svi bruje o tome kojoj bolje stoji (Foto)

Ceca se naime u uskoj crnoj haljini, sa čamac izrezom, pojavila na snimanju emisije "Zvezde Granda". A kako bi autfit bio nepogrešiv ukombinovala ga je sa crnim salonkama i crnom "Chanel" torbom. Njen izgled mnogi su pohvalili, jer je posebno istakao liniju dovedenu do perfekcije. 

Instagram

 

Na sličnu kartu igrala je i pevačica Katarina Grujić, koja je na kartu monohromatskog crnog autfita igrala za posebnu priliku. Ona se na jednom događaju pojavila u uskoj crnoj haljini midi dužine, crnom kratkom sakou, a ceo "luk" podigla je crnim aksesoarima. Da je reč o nešto elegantnijem autfitu, govorio je crveni ruž i niska punđa, koji su suptilno pojačali dozu elegancije.

Instagram

 

 

Iako su obe nepogrešivo osmislile svoje kombinacije, ko je po vašem mišljenju pobednica ovog modnog okršaja?

Komentari (0)

Loading