Moda

Baš NEPRIJATNO: Nina Seničar i Džejla Ramović istog dana u istoj garderobi! Kojoj bolje stoji? ANKETA

Nina Seničar i Džejla Ramović identično odevene

Baš NEPRIJATNO: Nina Seničar i Džejla Ramović istog dana u istoj garderobi! Kojoj bolje stoji? ANKETA

Profimedia

Nina Seničar i Džejla Ramović dame su koje svojim izgledom, ali i stajlinzima za svaki događaj privuku veliku pažnju, a sada je u fokus dospeo upravo modni duel atraktivne voditeljke i prelepe muzičke zvezde koje su u istom danu zablistale u barbi roze kombinacijama.

Naime, izuzetno elegantan kombinezon u nežno roze nijansi sa otkrivenim ramenima, ukrašen velikim cvetom u predelu dekoltea bio je odabir kojem nisu mogle da odole Nina Seničar i Džejla Ramović, a svaka je na sebi svojstven način ponela ovu toaletu. 

Profimedia

 

 

Kao gošća Armani beauty brenda, Džejla je juče svojim prisustvom na filmskom festivalu u Veneciji sve ostavila bez daha, bila je na visini zadatka i pokazala da imože da parira najvećim holivudskim zvezdama.

Profimedia

 

 

Ona je na crvenom tepihu zablistala kao nikada do sad, pomenuti stajling uklopila je uz savršeno stilizovanu frizuru, kosu skupljenu u punđu, a njenom sofisticiranom izgledu doprineo je efektni nakit koji je pravi izbor bio za ovakav događaj i minimalno šminke.

Profimedia

 

 

Sa druge strane, Nina Seničar kao voditeljka jednog događaja uz isti stajling odlučila se za veoma atraktivnu frizuru.

Instagram

 

Instagram

 

 

Ona je jedan deo kose pokupila dok je drugi uvila u lokne, a osim prstena na ruci, ona od nakita nije ponela apsolutno ništa smatrajući da je za ovakav outfit suvišan.

Instagram

 

 

Nina Seničar i Džejla Ramović pored toga što su prikupile mnoštvo komplimente za sjajan izgled i odabrani stajling, pokazale su i da imaju isti modni ukus.

Komentari (0)

Loading