Moda

Tamara Vučić u Kini nosi najjednostavniju i najefektniju haljinu ikada: Jedan detalj ju je pretvorio u pravi modni spektakl (FOTO)

Haljina Tamare Vučić tema je svih domaćih i stranih medija

Tamara Vučić u Kini nosi najjednostavniju i najefektniju haljinu ikada: Jedan detalj ju je pretvorio u pravi modni spektakl (FOTO)

Haljina Tamare Vučić bila je pravo osveženje na trećem Forumu za međunarodnu saradnju "Pojas i put". 

Prva dama Srbije na ovom značajnom skupu održanom u Kini pojavila se ruku podruku sa suprugom, predsednikom Aleksandrom Vučićem, koji je, kao i mnogi drugi, pohvalio odevnu kombinaciju svoje izabranice.

Pročitajte: Prva dama Srbije u potpuno drugačijem izdanju - Tamara Vučić promenila frizuru, izgledom oduzima dah (FOTO)

Crna satenska haljina Tamare Vučić sa velikom mašnom ušivenom sa njene desne strane bila je interesantna i tamošnjim medijima, koji su je pratili u stopu.

Instagram

 

Pripadnicima sedme sile naša prva dama dražesno se osmehivala i mahala im. Tako su osim haljine, kojom je definitivno pomerila sve modne granice, do izražaja došli i njena harizma i držanje, prelep osmeh, kao i sve što je davnih dana osvojilo i njenog izabranika.

Komentari mnogih su da nas je Tamara divno predstavljala na Forumu, te da se izdvojila među zvanicama prvo haljinom sa golim leđima i mašnom, a potom i pitomom prirodom i odličnim poznavanjem jezika.

Instagram

 

Lično, prva dama se divno provela u Kini, a detalje događaja podelila je sa pratiocima na Instagramu, te je tako domaća javnost iz prve ruke mogla da se uveri kako je to ona izgledala i po čemu se izdvojila.

Ispod slika i snimaka koje je objavila kratko je napisala:

Pročitajte: Predsednik Srbije i prva dama ruku podruku zablistali na prijemu kod Bajdena! O njenoj haljini cela Amerika priča (FOTO)

"Hvala na srdačnom gostoprimstvu koje me uvek sačeka u Narodnoj Republici Kini. Banket dobrodošlice trećeg Foruma za međunarodnu saradnju 'Pojas i put'."

Instagram

 

Ne sumnjamo da se Tamara divno provela, ali da je jedva čekala i da se vrati kući sinu Vukanu u zagrljaj.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading