Celebrity News

Predsednik Srbije i prva dama ruku pod ruku zablistali na prijemu kod Bajdena! O njenoj haljini cela Amerika priča (FOTO)

Izgled Tamare Vučić na prijemu u Americi za svaku je pohvalu

Predsednik Srbije i prva dama ruku pod ruku zablistali na prijemu kod Bajdena! O njenoj haljini cela Amerika priča (FOTO)

Izgled Tamare Vučić ne prestaje da fascinira domaću javnost, a sada se čini da na našu prvu damu ne ostaje imuna ni svetska javnost, pa ni modni kritičari.

Supruga predsednika Aleksandra Vučića prisustvovala je zvaničnom međunarodnom prijemu u Americi, a svojim ponašanjem i stajlingom zasenila je čak i prvu damu Amerike Džil Bajden.

Pročitajte: Poznati glumac objavio fotku sa Tamarom Vučić! Obožavate ga, a pojma niste imali koliko su njih dvoje bliski

Tamara se, naime, zvaničnom pozivu predsednika Amerike Džo Bajdena odazvala u društvu svog suprugoa, a svi svetski mediji obaveštavali su o tome.

U prvi plan, kako se i očekivalo, dospeo je odnos dva poglavara, kao i povod njihovog susreta, ipak ono što nikom nije uspelo da promakne jeste kako se to naša prva dama za tu posebnu priliku odenula.

Profimedia

 

Tamara je, elem svoj stajling uskladila suprugovim, koji je zablistao u crnom odelu, crnoj kravati i beloj košulji, dok je ona ponela ferari crvenu haljinu usku uz telo sa jednim golim ramenom.

Izgled Tamare Vučić, budući da naša prva dama može da se pohvali izvajanom linijom i nesvakidašnjom lepotom, privukao je pažnju tamošnjih medija, koji neosporno govore i o njenoj harizmi i elokventnosti.

Ata Images

 

Fotografija prijema dospela je na sve naslovne strane, a pojavila se i na njenom profilu uz kratak komentar:

Pročitajte: Nova frizura Tamare Vučić podigla veliku prašinu - Prva dama hrabro izašla iz zone komfora, svi pričaju o njoj! Evo kako sad izgleda (FOTO) 

-  Na zvaničnom prijemu kod predsednika Bajdena potvrdili smo privrženost daljem unapređenju naših bilateralnih odnosa.

Instagram

 

Ovo je ujedno jedna od retkih zajedničkih fotografija predsednika i prve dame u javnosti, a čini se prva na njenom profilu otkako se aktivnirala na društvenim mrežama.

 

 

Komentari (0)

Loading