Moda

Tanja Savić i Seka Aleksić u modnom okršaju kakav do sada niste videli! Svi ih ogovaraju zbog haljine (FOTO)

Seka Aleksić i Tanja Savić velike su zvezde domaće folk scene

Tanja Savić i Seka Aleksić u modnom okršaju kakav do sada niste videli! Svi ih ogovaraju zbog  haljine (FOTO)

Seka Aleksić i Tanja Savić nikada nisu bile previše bliske iako pripadaju istom muzičkom pravcu. Seka je u nekoliko navrata preko Instagrama podržala Tanju u borbi za starateljstvo nad sinovima, koje je otac Dušan skrivao u Australiji i to je bila manje-više cela njihova komunikacija.

Naravno da je Tanja tada bila zahvalna Seki, kao i mnogim drugim kolegama i javnim ličnostima iz raznih sfera koji su je podržali i posavetovali kako da sinove vrati u Srbiju, što se na kraju i obistinilo.

Pročitajte: Posle toliko godina otkriveno zbog kog POZNATOG muškarca su Tanja Savić i Slavica Ćukteraš prekinule svaki kontakt (FOTO)

Čim je Maksima i Đorđa privila uz svoje skute, folk zvezda nastavila je da radi punim kapacitetom. Posvetila se publici, nastupima, otpevala je i nekoliko novih pesama za koje je uradila spotove, a dodatno se aktivirala i na Instagramu.

Zahvaljujući ovoj društvenoj mreži Tanjini fanovi mogu zaviriti bar delimično u njenu intimu, a ona se trudi da ih uvek obraduje novim fotografijama i modnim iznenađenjima.

Printscreen instagram

 

Povratkom na estradu Tanja je drastično promenila imidž, svi tvrde da joj je stajling za svaku pohvalu, a pojedini komentarišu da je po mnogo čemu slična Seki Aleksić.

Da je to dobrim delom istina, svedoče fotografije folk pevačica u gotovo istoj haljini.

Printscreen instagram

 

Obe su u pomenutoj odevnoj kombinaciji očigledno krenule na nastupe, a tek ako se malo bolje zagledate, možete primetiti razlike među njima. Obe su sive, sa specifičnim izrezom kod grudi, imaju šlic i prate liniju tela, dok su na struku blago naborane.

Pročitajte: Zar je već toliko porastao? Mlađi sin Seke Aleksić doneo odluku, roditelji tu više ništa ne mogu... (FOTO)

Razlikuju se u materijalu i nekoliko kaišića, i to je sve.

Printscreen instagram

 

Zaključak je da Seka Aleksić i Tanja Savić gaje istovetan ukus za modu ili je problem što imaju istog stilistu.

Printscreen instagram

 

Fanovi ne mogu da se odluče kojoj bolje stoji, jer su obe besprekorno građene.

Komentari (0)

Loading