Moda

Ovakvu je nikada niste videli: Sloboda Mićalović u ovom izdanju napustila kuću! Svi se okreću za glumicom (FOTO)

Modno izdanje Slobode Mićalović - nešto sasvim drugačije

Ovakvu je nikada niste videli: Sloboda Mićalović u ovom izdanju napustila kuću! Svi se okreću za glumicom (FOTO)

Ata Images

Sloboda Mićalović važi za ženu istančanog ukusa i prefinjenog stila, koja gotovo uvek igra na sigurno i retko pravi ekstremne modne iskorake. Neretko je viđamo u elegantnim haljinama i na visokim potpeticama, ali ovo modno izdanje Slobode Mićalović do sada nismo imali prilike da vidimo.

Naime, baš kao i druge žene, Sloboda preferira udobnu garderobu u kojoj se najbolje oseća. Ovog puta pripremila se brzinski za izlazak iz kuće, te pokazala svojim pratiocima na Instagramu potpuno novo modno izdanje.

Instagram

 

Sloboda Mićalović pozirala je u trenerci i patikama, u izdanju u kome javnost nema priliku da je vidi tako često. Odabrala je prljavobelu trenerku, a na glavu je stavila kačket. Patike, ranac i flašica vode ukazivale su na to da je vreme za fizičku aktivnost, koja je sastavni deo njene rutine kako bi održala besprekornu liniju. 

Pročitajte: Sve dame su nosile haljine, ali modno izdanje Sloboda Mićalović se razlikuje - Ovo se zove SAVRŠEN STIL - ležerno, elegantno, a NEOPISIVO TRENDI (FOTO)

U trenerci i bez trunke šminke, potpuno prirodna, prelepa glumica se još više dopala svojim pratiocima, te je na njen račun stiglo more komplimenata.

Komentari (0)

Loading