Moda

ŠTA BI OVO? Sloboda Mićalović na svom rođendanu nosi haljinu kojom je skroz izašla iz zone komfora, nije za svakoga (FOTO)

Haljina Slobode Mićalović učinila je da glumica izgleda zanosno

ŠTA BI OVO? Sloboda Mićalović na svom rođendanu nosi haljinu kojom je skroz izašla iz zone komfora, nije za svakoga (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Ovo je haljina Slobode MIćalović koja je najkomentarisanija tema na društvenim mrežama.

Elegantan, jednostavan i gotovo uvek bez greške, neki su od epiteta kojima se može opisati stil jedne od najlepših i zasigurno omiljenih glumica sa naših prostora, te je pravo iznenađenje za mnogo usledilo kada su Slobodu Mićalović ugledali u jednom, za nju neuobičajenom izdanju.

Ata Images

 

 

Naime, povodom 42. rođendana koji je proslavila na crnogorskom primorju, glumica je odabrala crno, boju koju očito najrađe bira kada je garderoba u pitanju, a u fokus je dospela njena izazovna crta, kojoj je najviše doprinela haljina Slobode Mićalović sa dubokim šlicem.

Pročitajte: Haljina Slobode Mićalović savršeno ističe kukove i sakriva višak - Kako ovog leta biti dama za malo novca, ovo je trik (FOTO)

Iako uvek prikuplja mahom komplimente za svoj izgled, prirodnu lepotu i istančani smisao za modu, širu javnost ona je ipak navikla na svedene odevne kombinacije, pa nije neko čudo što su se sada fanovi putem društvenih mreža utrkivali ko će pre da joj uputi komplimente.

Instagram

 

 

Za to je zaslužna slip haljina Slobode Mićalović u monohromatskom stilu koji je nepogrešiv izbor za sve prilike, a koju je ona uklopila uz ravne sandale, malu crnu torbicu i nešto efektniji nakit.

Ovaj i te kako zapaženi stajling kako zbog dekoltea tako i zbog toga što otkriva Bobinu vitku nogu, ostavio je bez daha mnoge pripadnike muške populacije, te pretpostavljamo da Vojinu nije svejedno, a ništa manje impresionirane nisu ni dame, kojima je glumica večita inspiracija.

Pročitajte: Sloboda Mićalović se skinula u kupaći - Konačno i nju da vidimo na plaži, zbog gornjeg dela PODELJENI KOMENTARI (FOTO)

Sa minimalno šminke dramska umetnica je ponosno ispozirala i prikupila nebrojeno lajkova, a pored rođendanskih čestitki usledili su i kompimenti da izgleda poput devojčice i da su za nju godine samo broj.

 

Komentari (0)

Loading