Moda

Anastasija od glave do pete u boji koja je apsolutni hit sezone: Kombinacija kojoj niko nije uspeo da pronađe manu

Stil Anastasije Ražnatović je besprekoran

Anastasija od glave do pete u boji koja je apsolutni hit sezone: Kombinacija kojoj niko nije uspeo da pronađe manu

Ata Images

Cecina ćerka godinama neguje urbani mladalački stil i u njenom garderoberu se mogu pronaći komadi koji su pravo modno blago. Dosta novca ulaže u garderobu i izgled uopšte, a i redovno vežba.

Stil Anastasije Ražnatović je besprekoran, a odevne kombinacije koje ona ponese često kopiraju devojke koje je prate na Instagramu.

Pročitajte: Ovo je prava istina o odnosu Anastasije i Vanje Gudelj - Fotografije otkrile sve

Sada se odlučila za boju koja je hit sezone. Uski braon kombinezon, koji joj stoji kao saliven, Anastasija je kombinovala sa braon kožnom jaknom, čizmama i torbicom u istoj nijansi.

Mejkap je pratio njen stajling, kosu je uvila u blage talase, a mnoge je iznenadio Anastasijin manikir - ponela je lak neboplave boje, što je znalački razbilo montoniju.

Ata Images

 

 

"Ono kad nemaš ogledalo pa ti telefon služi da vidiš da li odgovara kombinacija", napisala je Anastasija uz video na kome je pokazala kako se snalazi.

Anastasija je liniju uspela da dovede u red onda kada je potpuno promenila ishranu.

- Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane - otkriva ona. - Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju.

Pogledajte još fotografija Anastasije Ražnatović u galeriji ispod.

 

Komentari (2)

Loading
Kukavci

08:44 01.11.2023

Sto iza nje i kartonske kutije...žena od stila, ali stvarnoooo!