Celebrity News

Nije lako izgledati kao model! Anastasija Ražnatović pokazala kako izgleda deo njenog treninga, mnogi ne bi izdržali (FOTO)

Trening Anastasije Ražnatović - put ka savršenom izgledu

Nije lako izgledati kao model! Anastasija Ražnatović pokazala kako izgleda deo njenog treninga, mnogi ne bi izdržali (FOTO)

Pevačica Anastasija Ražnatović poslednji put kuburila je s kilogramima tokom puberteta, a onda je dovela liniju do savršenstva i više nije dopustila da joj stvari izmaknu kontroli. Trening Anastasije Ražnatović, kao i zdrava ishrana, zaslužni su za njen besprekoran izgled.

Da bi imala liniju modela, Anastasija nikada nije krila da iza njenog izgleda stoje brojna odricanja.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović OVE NAMIRNICE zaobilazi u širokom luku! Evo šta doručkuje kako bi uvek imala ravan stomak (FOTO)

– Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane – otkriva ona i dodaje:

 

 

– Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju.

Pročitajte: To što ste videli na televiziji nije od treme! Zdravstveni problem Anastasije Ražnatović nije naivan - Živim sa tim već dugo (FOTO)

Sada je na društvenim mrežama isplivao snimak koji otkriva kako izgleda trening Anastasije Ražnatović. Naporan rad i trud stoje iza njene besprekorne linije, a za ovakvo zalaganje neophodna je motivacija koju mnoge žene teško pronalaze.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iván Puntas (@ivanpuntas)

 

Komentari (0)

Loading