Moda

Mnogi ne mogu da smisle ovaj odevni predmet, ali Milena ima baš poseban primerak: Izdanje koje su svi komentarisali (FOTO)

Stil Milene Popović nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Mnogi ne mogu da smisle ovaj odevni predmet, ali Milena ima baš poseban primerak: Izdanje koje su svi komentarisali (FOTO)

Moda je mnogima velika strast, ali u ovoj sferi nema pravila. Svi saveti stilista se prihvataju sa razervom, a na kraju, i oni sami tvrde da treba svako da nosi ono što mu prija i odgovara njegov ličnosti.

Stil Milene Popović nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ona obično bira ženstvene komade garderobe koji joj odlično pristaju, a izuzetak nije napravila ni ovoga puta.

Pročitajte: Anastasija od glave do pete u boji koja je apsolutni hit sezone - Kombinacija kojoj niko nije uspeo da pronađe manu

Crnu haljinu iznad kolena uklopila je sa modernim  „Prada” cipelama, što je odlična varijanta za sva dnevna i večernja izdanja. 

Odlučila se za crne prozirne čarape, a najviše pažnje privukao je njen džemper u koledž stilu. Crvene boje sa belim dugmićima pravo je osveženje, a poseban detalj je početno slovo njenog imena koje se nalazi na reveru.

Instagram/Milena _Bogdan

 

Crna praktična torbica pratila je ovaj stajling, a Milena je pobrala sve komplimente za izgled i ovog puta.

Komentari (0)

Loading