Celebrity News

Sinovi Ane Ivanović prvi put na teniskom terenu: Da li će ovi slatki plavušani uspeti da naslede mamu?

Sinovi Ane Ivanović već sada pokazuju ljubav prema sportu

Sinovi Ane Ivanović prvi put na teniskom terenu: Da li će ovi slatki plavušani uspeti da naslede mamu?

Posle dugo vremena Ana Ivanović odlučila je da da intervju za jedan domaći mediji i otkrije sve o čemu se poslednijh godina spekulisalo i nagađalo. Sinovi Ane Ivanović bili su jedna o tema o kojima je sa bivšom teniserkom, nekada najboljom na svetu, razgovarala Mira Adanja Polak.

Miri ovo nije prvi put da priča sa Anom.

Brax

 

Negde na početku karijere upravo ona ju je intervjuisala te je logično bilo da i sada kada je u penziji, udata žena i majka trojice naslednika Ana takođe pokloni poverenje Miri.

Bivša sportistkinja i novinarka pričale su čitav sat u domu njenih roditelja.

Pročitajte: Modni trik Ane Ivanović! Kako da stari komad garderobe ukombinujete da izgleda potpuno novo- Uštedećete ozbiljan novac (FOTO)

Sve ono o čemu je dugo ćutala za domaću javnost Ivanovićeva je sad otkrila, a  čak je priznala i kako se sinovi odnose prema njoj i na koji način doživljavaju to što je nekada ponosno nosila pehar.

Profimedia

 

 

 

- Ne želim da stvaram pritisak svojoj deci u slučaju da neko od njih izabere da se bavi sportom kojim smo se mi bavili li nekim drugim sportom. Nikada nisam stala sa njima na teren, čak mi ni ne daju.

- Kada god ja hoću sa njima da igram tenis oni su: "Ne, ne mama ti ne znaš, pusti tatu!" - ispričala je sa smeškom na licu Ana i zasmejala sve koji su imali prilike da pogledaju Mirinu najavu intervjua na Instagramu.

Instagram

 

Komentari od toga trena samo se nižu, a među njima je i onaj da je Ana brižna majka, da očigledno osluškuje želje svojih naslednika, da im ništa ne nameće, ali i da je posvećena i fokusirana na njihov pravilan odgoj i odrastanje.

Iako se tek porodila sa trećim sinom, drugu dvojicu ne zapostavlja, naprotiv vodi računa da se ne osete zapostavljenim ili da pak kod njih ne proradi ljubomora.

Pročitajte: Haljina Ane Ivanović idealna za vrele noći u avgustu, pronašli smo gde je možete kupiti za manje od 5000 dinara (FOTO)

Sinovi Ane Ivanović već sada su lepo vaspitani dečaci, koji očigledno najviše vole kada slobodno vreme provode sa tatom, bivšim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

Dečacima u tom uzrastu neophodna je očinska figura, jednako kao majčinska, a svi su ubeđeni da sinovi Ane i Bastijana imaju najbolje moguće uzore.

 

 

Komentari (0)

Loading