Moda

Neoprostiva modna greška u jutarnjem programu: Modni kritičari ušli u polemiku zbog odevne kombinacije Jovane Joksimović (FOTO)

Modni kiks Jovane Joksimović - ili pun pogodak?

Neoprostiva modna greška u jutarnjem programu: Modni kritičari ušli u polemiku zbog odevne kombinacije Jovane Joksimović (FOTO)

Sofisticiran i sveden stil Jovane Joksimović do sada je brojao malo pogešaka, a dama koja je navikla da se, kada je stil u pitanju, kreće u sigurnoj zoni, napravila je modni iskorak i navela modne kritičare da uđu u oštru polemiku: Modni kiks Jovane Joksimović ili pun pogodak?

Naime, u sezoni kada su animal printovi svedeni na minimum, voditeljka se u jutarnjem programu pojavila u kompletu trendi kroja, ali sa uzorkom zmijske kože.

Pročitajte: Čini struk užim, a izgled glamuroznim - Efektan modni trik koji Jovana Joksimović koristi (FOTO)

I dok su jedni odmah istakli modni kiks Jovane Joksimović, bilo je i onih koji su oduševljeno pozdravili činjenicu da voditeljka nikada nije robovala trendovima, te da je oduvek važila za ženu koja nosi ono što joj se dopada i što joj dobro stoji.

 

 

Mini suknja i predimenzionirana jaknica sa zmijskim uzorkom savršeno su istakle vitku Jovaninu figuru, a ovaj neobični kroj doprineo je i njenom snažnom držanju i samopouzdanju. Pratioci su oduševljeno komentarisali ovaj modni iskorak, te Jovaninu težnju da prkosi modnim trendovima.

Komentari (0)

Loading