Moda

Anica Lazić je već spremna za novogodišnju noć: Pokazala savršen autfit (FOTO)

Devojka Lazara Ristovskog ima odličan ukus za modu

Anica Lazić je već spremna za novogodišnju noć: Pokazala savršen autfit (FOTO)

Otkad je otkriveno da je Anica Lazić nova devojka Lazara Ristovskog, dosta toga se promenilo u životu mlade devojke, do tada nepoznate javnosti, i njenog čak 39 godina starijeg izabranika.

Pročitajte: Najvažniji dan Anice Lazić u senci zbog Lazara Ristovskog - Zar se tako tretira četiri decenije mlađa devojka

S obzirom na to da je već pet decenija javna ličnost, Lazar lakše odoleva pritisku medija, dok se Anica drži njegovih saveta i za sada uspeva da održi kurs i "pliva u moru prepunom ajkula".

Uprkos činjenici da je stalno na meti "žute štampe" i portala devojka Lazara Ristovskog nastavlja da u javnosti plasira intimne detalje.

Instagram

 

Često se ti detalji tiču njenog odnosa sa glumcem, večernjih izlazaka, putovanja ili, pak, posla, ali u najvećoj meri je ona sama u fokusu snimaka i fotografija koje objavljuje.

 

 

Zahvaljujući tim njenim malim izletima na javnu scenu ili, bolje rečeno, društvene mreže dosta toga novog moglo se doznati o Anici. Na primer, nedavno je podelila jednu svoju odevnu kombinaciju na osnovu koje su svi mogli da zaključe da se i te kako razume u modu, te da prati trendove.

Pročitajte: Lazar Ristovski pored Anice podetinjio - Evo šta zaljubljeni par radi kada ih niko ne gleda (FOTO)

Naime, Anica je obukla braon kožnu haljinu i kroko čizme sa visokom potpeticom, a pomenuti stajling upotpunila je beretkom nalik na one koje se mogu videti po ulicama Pariza.

 

 

Svi su se složili da izgleda odlično, te da tako može da dočeka i novogodišnju noć, a kako se u jednom momentu haljina otvorila  i naglasila Aničinu nogu, počelli su da se nižu komentari poput onih da će se Lazar oduševiti kada je tako odevenu bude video u svom domu.

 

 

Komentari (1)

Loading
Dusko

17:45 29.12.2023

Pa Lazar je vec odlepio ,sta ima tu da se vise prica.No i ja bih da je pilence pored mene matorog.