Moda

Ovakav modni okršaj niste videli! Ana Bekuta iskopirala Seku Aleksić, ne misli o godinama ni da li joj priliči (FOTO)

Modni okršaj Seke Aleksić i Ane Bekute

Ovakav modni okršaj niste videli! Ana Bekuta iskopirala Seku Aleksić, ne misli o godinama ni da li joj priliči (FOTO)

Ata Images

Modni okršaj Seke Aleksić i Ane Bekute potvrdio je da printovi nikada ne izlaze iz mode. Pevačice su se, naime, za manje od mesec dana na različitim mestima pojavile u kaputima sa leopard-printom i potvrdile da je reč o trendu koji nikada ne silazi sa trona.

Seka Aleksić u bundi sa leopard printom najavila je svoj novogodišnji nastup, a njen tadašnji stajling modni kritičari svrstali su u red najboljih koje je pevačica nosila. Ispod efektne bunde odabrala je crni monohromatski "look".

Boško Karanović

 

Dobro provereni stajling sinoć je na premijeri filma "Nedelja" ponela Ana Bekuta. Ona je umesto bunde nosila kaput sa printom nešto krupnijim, koji više priliči njenim godinama. S druge strane, ispod kaputa, baš kao i Seka, ponela je jednostavnu crnu kombinaciju.

Pročitajte: Dve žene, jedna haljina – neprijatno! Jelena Đoković i Lena Kovačević isto obučene, svi ih komentarišu! (FOTO)

Modni okršaj Seke Aleksić i Ane Bekute mnogima se dopao jer potvrđuje da omiljeni trend mnogih dama nikada ne izlazi iz mode.

Ata Images

 

Svaka od njih ponela je stajling na svoj način, u skladu sa svojim godinama i linijom, te su na račun izgleda obe pobrale brojne komplimente.

Komentari (0)

Loading