Moda

Kaput Ane Bekute savršen je za pokrivanje kilograma i promenljivo vreme: Da li biste se usudili da ga nosite? (FOTO)

Kaput Ane Bekute podelio mišljenja modnih kritičara

Kaput Ane Bekute savršen je za pokrivanje kilograma i promenljivo vreme: Da li biste se usudili da ga nosite? (FOTO)

Kaput Ane Bekute postao je tema razgovora ljubitelja mode, nakon što se u ovom komadu pevačica pojavila na snimanju muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Naime, pevačica je u poslednje vreme napravila niz modnih iskoraka i pojavljivala se u veoma smelim komadima, zbog čega je poslednji modni odabir iznenadio mnoge.

Ata Images

 

Naime, Ana je postala veliki ljubitelj jarkih boja i ekstravagantnih komada, a sada se pojavila u odevnoj kombinaciji koja odiše jednostavnošću i elegancijom. Kaput Ane Bekute postao je zvezda autfita, ali i najkomentarisaniji modni odabir koji je u poslednje vreme iznela. 

Naime, dok su jedni zagovornici jarkih boja, koje ova sezona sa sobom nosi, naročito kada su kaputi u pitanju, ljubitelji klasike smatraju da je kaput Ane Bekute komad koji se mora naći u garderoberu svake žene.

Pročitajte: Da li se ovako oblači žena u šezdesetim? Ana Bekuta novim stajlingom izazvala haos na Instagramu, da li biste vi nosili ovo na glavi? (FOTO)

Ata Images

 

Dugačak kamel kaput elegantan je i jednostavan komad, koji svaku, pa i najležerniju kombinaciju, za koju se ovoga puta odlučila pevačica, podiže na viši nivo. Bez obzira na modne trendove reč je o modnom komadu koji se svrstava u red klasika i koji je neizostavan u garderoberu svake žene koja se u modu razume.

Ovaj ležerni luk Ane Bekute oduševio je mnoge, jer osim što je savršeno iskombinovan odiše mladalačkom energijom, kojom i Ana u poslednje vreme zrači i oduševljava na svakom koraku.

Komentari (0)

Loading