Moda

Zar se ovo nosi? Marija Veljković izazvala niz kritika zbog poslednje modne kombinacije (FOTO)

Čizme Marije Veljković rezervisane za smele i odvažne dame

Zar se ovo nosi? Marija Veljković izazvala niz kritika zbog poslednje modne kombinacije (FOTO)

Ata Images

Marija Veljković ima negovan modni stil, koji naročito u poslednje vreme dodatno voli da „začini” upečatljivim komadima.

Ovog puta trebalo je čizme Marije Veljković da budu zvezda njenog dnevnog, monohromatskog autfita. Ipak, umesto pohvale, voditeljka je izazvala brojne negativne reakcije na društvenim mrežama.

Pročitajte: Ko još ovo nosi? Svi šokirano gledaju u noge Marije Veljković - što je previše, previše je (FOTO)

Metaliksrebrne čizme Marije Veljković efektan su modni komad, rezervisan za večernje kombinacije koje privlače pažnju, ipak, ona je odabrala da ih ponese u dnevnoj prilici i zbog toga se našla na meti kritika.

Moderni pleteni komplet miš-sive boje, sivi kaput i vunenu traku, koja je veoma popularna ove zime, Marija je odlučila da razbije metalik čizmama na štiklu.

Ipak, ovaj autfit, koji je po svemu savršen dnevni odabir, narušen je parom čizama koje odudaraju od savršeno osmišljene dnevne kombinacije, te su mnogi prokomentarisali da ovo nikako ne bi trebalo da bude deo dnevne kombinacije.

 

 

Komentari (1)

Loading
Dr, Hannibal

02:02 27.01.2024

Izgubljena u...."prevodu"....ovo je čisti pozeraj,ne liči jednoj ženi,mami...na silu hoće da bude nešto,da se o njoj priča...nije zrela za porodični život koji zahteva trezvenije ponašanje.