Moda

O haljini Slobode Mićalović svi pričaju! U modu je vratila nešto što se dugo nije nosilo i izgleda fenomenalno (FOTO)

Haljina Slobode Mićalović privukla je pažnju ljubitelja mode

O haljini Slobode Mićalović svi pričaju! U modu je vratila nešto što se dugo nije nosilo i izgleda fenomenalno (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Top haljina Slobode Mićalović zapala je za oko glumičinih pratilaca na Instagramu, potom i medijima, a samim tim i modnim stručnjacima koji uvek imaju poneku zamerku.

Ovoga puta ama baš niko nije mogao da kaže ništa negativno za stajling dramske umetnice, koja je odevnom kombinacijom, šminkom i frizurom istakla svoje prednosti.

Pročitajte: Olivera napustila porodični dom! Anastasijina svekrva htela da joj razori brak, na kraju je ona spakovala kofere

"Prelepa si", "Ovakvu haljinu oduvek želim", "Top se vratio u modu", samo su neki od komentara koji su se do sada mogli naći ispod Slobodinog posta, a svi su se složili da svoje godine lepo nosi.

Sloboda ima tek 43 godine, ali ne sme se zanemariti podatak da puno radi, što je iscrpljuje i mentalno i fizički.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Očigledno je da je glumica rodom iz Leskovca savladala neko posebno umeće i sposobna je da u svakom trenutku sebi napravi užitak, samim tim vrati osmeh na lice, telu energiju, a umor lako ukloni.

Svi će se složiti da nije lako biti i uspešna žena, i mama dve princeze, i supruga poznatog umetnika, i odlična prijateljica, što ona jeste, a to će potvrditi i njeni najmiliji, kao i to da stari kao vino, tačnije s godinama izgleda sve lepše.

Boško Karanović

 

Bjuti-tajnu, tajnu lepog udobnog života Sloboda evidentno ne želi da otkriva, ali je posle duže vremena sa drugima podelila strast prema modi.

Pročitajte: Nikada ne biste pogodili koliko je visoka i teška Sloboda Mićalović! Ćerke su je već prešišale, a tek su u osnovnoj školi (FOTO)

Donedavno se savetovala sa tetkom Vericom Rakočević, na javnim nastupima nosila je njene modele, a sada je samostalno počela da donosi odluke, što se svima dopao.

 

 

Top haljina Slobode Mićalović nešto je što svaka dama treba da poseduje u svom garderoberu jer prvenstveno odlično stoji, otkriva dekolte i ramena, a nedostatke vešto skriva.

Komentari (0)

Loading