Celebrity News

Nikada ne biste pogodili koliko je visoka i teška Sloboda Mićalović: Ćerke su je već prešišale a tek su u osnovnoj školi (FOTO)

Visina i težina Slobode Mićalović nepoznanica su za javnost

Nikada ne biste pogodili koliko je visoka i teška Sloboda Mićalović: Ćerke su je već prešišale a tek su u osnovnoj školi (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Visina i težina Slobode Mićalović godinama su pod znakom pitanja.

Brojne fanove glumice, koji su očarani njenim izgledom, zanimale su pomenute mere, a mnogi među njima ponadali su se da će glumica u nekom momentu putem društvenih mreža odgovoriti i otkriti ono što godinama taji.

Pročitajte: Nije mu lako! Evo kolika će biti penzija Zoranu Cvijanoviću

Što zarad uloga i scene koja zahteva gipkost i energičnost, što zarad zdravstvenog stanja, Sloboda vodi računa o izbalansiranoj ishrani, posvetila se i fizičkoj aktivnosti, praktikuje navodno wall pilates, dok istovremeno mentalno jača.

Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

 

 

Sve to doprinosi odličnom izgledu koji je, po svoj prilici, mnoge doveo u zabludu.

Dok su neki verovali da Sloboda ima svega 50 kilograma i poseduje manekensku visinu, drugi su pak smatrali da je bez potpetica znatno niža i krupnija.

 

 

Parametri - visina i težina Slobode Mićalović - su 170/58, što je verovali ili ne približno parametrima kojima može da se pohvali jedna Nataša Bekvalac ili pak Jelena Đoković.

Pročitajte: Ćerke Vojina i Slobode proslavile 14. rođendan! Jedine fotografije su pred vama

Očigledno idealno visoka i teška je dramska umetnica koja se nesumnjivo odriče šećera, ugljenih hidrata i drugih namirnica koji doprinose porastu kilaže.

 

 

Takvim ponašanjem ona je najbolji uzor svojim naslednicama Veri i Mili, koje treniraju jedna rukomet, druga ples.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading