Moda

Ceo Beograd gledao u cipele Katarine Radivojević: Haljine je lepa, ali šta je sa obućom? (FOTO)

Cipele Katarine Radivojević privukle veliku pažnju

Ceo Beograd gledao u cipele Katarine Radivojević: Haljine je lepa, ali šta je sa obućom? (FOTO)

Boško Karanović

Danas je u Beogradu održana promocija knjige „Mojih 500 glumaca” reditelja Zdravka Šotre, a brojni glumci koje je u knjizi spomenuo bili su njegovi gosti. Između ostalih, u prvim redovima našla se njegova Zona Zamfirova, Katarina Radivojević.

Iako glumicu dugo nismo imali prilike da vidimo, te je svojom pojavom očarala prisutne, posebnu pažnju privukle su cipele Katarine Radivojević.

Pročitajte: Nisam ni fina, ni bezopasna - Katarina Radivojević o impulsivnom karakteru

Naime, Katarina se pojavila u crnoj haljini domaćeg brenda „Mladi”. Reč je o maksi-haljini sa vezenim logom brenda, uz koju ide efektni sako sa vezom motiva srca. Ipak, ovu magičnu kombinaciju u senci su ostavile cipele Katarine Radivojević.

Ona je uz bajkovitu haljinu odabrala kaubojke od zmijske kože, koje totalno odudaraju od modne priče koju donosi haljina.

Boško Karanović

 

Modni znalci prokomentarisali su da ovo jeste spoj nespojivog, ali neuspešno izveden, te da bi na ovu odevnu kombinaciju kaubojke bile dobar izbor, ali u crnoj, svedenoj varijanti, sa manjom štiklom.

Ipak, po osmehu na njenom licu, izgleda da je glumica svojim modnim odabirom više nego zadovoljna, a kako se vama dopada?

Komentari (0)

Loading