Celebrity News

Nisam ni fina, ni bezopasna: Katarina Radivojević o impulsivnom karakteru

Impulsivna narav Katarine Radivojević o kojoj se priča

Nisam ni fina, ni bezopasna: Katarina Radivojević o impulsivnom karakteru

Antonio Ahel/ATAImages

Priče o impulsivnoj naravi Katarine Radivojević skoro da su postale urbana legenda. Neke kolege tvrdile su da je sa njom teško sarađivati jer na setu ume da bude hirovita. Drugi su svedočili o tome da i u privatnom životu zna da se fizički „razračuna”.

Pročitajte: Ocu Milanu srce bi stalo da je sada vidi! Iva Štrljić blista u venčanici, svi joj čestitaju (FOTO)

Pre tri godine našla se u centru medijske pažnje nakon incidenta u Nišu, u kojem su glavni akteri bili Dragan Bjelogrlić i Predrag Gaga Antonijević. Reditelj je na sudu izjavio da je glumica dodatno podstrekivala nasilje, što je ona negirala.

Pročitajte: Dragan Bjelogrlić pušten iz pritvora - Žao mi je što sam naseo na provokaciju

To je neistina. Napao je jednu ženu, nezaštićenu - poručila je Katarina, koja je ranije sa Gagom Antonijevićem negovala prijateljski odnos.

Lepu glumicu u poslednje vreme retko viđamo, a sve ređe su i glasine o impulsivnoj naravi Katarine Radivojević.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Priče o mom neobuzdanom temperamentu su dobrim delom preuveličane. Ako sam i odskakala od uobičajenog, godine su me primirile – rekla je Katarina za Hello! I objasnila:

- Da se ne lažemo, kada me neko dira, umem da se branim. Ipak sam ja iz hajdučke familije. Čukundeda mi je bio buljubaša, odnosno četovođa kod Hajduk Veljka. Zato, nemoj da me napadaš. Uvek dajem šansu i prema svima sam fina, ali nisam ni naivna, ni bezopasna.

Pročitajte: Ne sprečava ih 30 godina razlike, ni što je OŽENJEN - Muzičar KOG SVI ZNATE ukrao je srce Katarine Radivojević, njegova supruga očajna (FOTO)

Kako kaže omiljena Zone, s godinama je shvatila da su je mnogi namerno izazivali, pa je prestala da se „peca” i burno reaguje. - Sada sam dama u godinama, ne priliči mi da se obračunavam. Kulturno reagujem i to preko advokata.

Komentari (0)

Loading