Moda

Ovaj model bele košulje nije za svakog: Jeleni Tomašević stoji kao saliven (FOTO)

Stil Jelene Tomašević je besprekoran

Ovaj model bele košulje nije za svakog: Jeleni Tomašević stoji kao saliven (FOTO)

F.S./ATAImages

Stil Jelene Tomašević, jedne od najboljih pevačica na ovim prostorima, od početka njene karijere bio je besprekoran – elegantan i ženstven.

Ata Images

 

Pevačica raskošnog glasa na nastupima uglavnom nosi haljine, pa modna izdanja koja odstupaju od tog “pravila” uvek privuku pažnju javnosti.

Pročitajte: Sandale Jelene Tomašević morate imati ovog leta - I dosadnu kombinaciju naprave savršenom, a tek da vidite kako stoje na nozi (FOTO)

Stil Jelene Tomašević našao se u prvom planu i na konferenciji za medije, sazvanoj kako bi se promovisalo novo izdanje "Beogradskog proleća". Muzički festival, koji će i ove godine okupiti brojna poznata imena, održaće se 20. aprila u MTS dvorani.

Jelena je za druženje sa novinarima izabrala crne pantalone širokih nogavica, koje je iskombinovala sa nesvakidašnjom belom košuljom. Naime, reč je o modelu klasičnog kroja, sa malom kragnicom, koji je zakopčala do grla.

F.S./ATAImages

 

Ono po čemu se Jelenina košulja izdvaja jesu rukavi, koje u visini laktova krase dva bela cveta.

F.S./ATAImages

 

Nema sumnje da bi na nekoj drugoj dami taj detalj delovao suvišno ili preglomazno. Međutim, uz romantičnu pririrodu Jelene Tomašević, poznatu po izvođenju balada, savršeno se uklopio.

Komentari (0)

Loading